Vem där?




Igår fick jag reda på att person som jag trodde hade förträngt att jag överhuvudtaget fanns läste min blogg. Mina läsare ökar ständigt för varje dag och så även min nyfikenhet. Så kom igen. Tell me vilka ni är !

Kommentera mera!








Syssling.

Eftersom rastlösheten är mer än påtaglig och för att jag ska döda tid till klockan 16 så trycker jag upp en ofantligt ointressant blogglista. Sug in kära läsare.

10 favoriter:
Färg:
Oj, Svart kanske?
Mat: Thai, Thai alltid Thai.
Band: Mustasch kanske. Jag gillar allt.
Film: Sthlm Boogie.
Bok: Det ska bli mig ett sant nöje att få döda dig av Magdalena Graaf.
Sport: Fotboll.
Årstid: Vinter, Vår, Sommar och Hösten såklart.
Veckodag: Fredag.
Glassmak: Mango-sorbet.
Tid på dygnet: 21:00.

9 för tillfället:
Humör: Lättirriterad.
Smak: Smaklöst.
Kläder: Chinos, vita keds, linne och kofta.
Bakgrund: Något oanmärkningsvärt.
Nagellack: Inget.
Tid: 15:37.
Omgivning: Mitt kontor.
Irritationsobjekt: Att klockan går så förbannat sakta, tröttheten är påtaglig, att jag kan inte kan gå ut i solen osv.

8 första: (absolut första)
Bästa vän: Huh? Många vänner.
Screen name: ?
Husdjur: En svart kanin vid namn Sotis. Jag var livrädd för stackarn.
Piercing: Öronen.
Förälskelse: Martin.
Musik: Lisa Ekdahl.
Bil: Ingen ännu. Snyltar på mina päron.
Ord : Bördinamnam. (Lång historia.)

7 senaste:
Cigarett:
Halmstad för några veckor sedan. Onödigt.
Mat: Vindruvor. Mat och mat?
Dryck: Vatten.
Biltur: Igårkväll, påväg hem från Borås.
Tv-program: Topmodelrepris i Tisdags efter jobbet.
Spelad låt: Coldplay - Fix you.
Köpta klädesplagg: En klänning på Tretton i Halmstad.

6 har du någonsin:

Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej.
Brutit mot lagen: Ja. Rattfylla, fortkörning, kört mot rött.
Blivit arresterad: Nej. Men tagen för fortkörning, pinsamt nog.
Badat naken: Ja.
Varit med på TV: Ja. Under min teaterkarriär. Haha.
Kysst någon du inte känner: Ja.

5 nej tack:
Kläder: Förkorta byxor, försmå kläder överhuvudtaget.
Mat: Flintastek. Uack.
Musik: Sönderspelad radioskit.
Dryck: Kaffe.
Personlighetsdrag: Översittare.

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Uppdatera mig på skvallerfronten över en fräsh kycklingsallad på Café Viskan.
Du kan höra just nu: Magnus garv i kontoret jämte. Webradion.
Du inte kan leva utan: Vänner, familj och spontanitet.
Du gör när du har tråkigt: Bloggar, sover, äter eller ringer och terrar någon.

3 personer:

Du kan berätta allt för: Frida, Johanna och Mamma.
Du tycker om: De flesta som jag inte ogillar. Ha!
Du inte gillar: Mogi, Göran Persson och Clas af Geijerstam.

2 val:
Kaffe eller te: Uack!
Vår eller höst: Vår och Höst. Helst på samma gång, om och om igen.

1 önskan: Fortsatt bra och friskt liv. Klyschigt va?

From Paris to Berlin.


Hösten för mig är bara ett enda stort frågetecken. Kanske för att jag hela tiden ser hinder i möjligheterna eller kanske för att det finns alldeles för många alternativ. Men, innan jag ger mig in på något så ska jag tänka två gånger. Alldeles för många gånger har jag tagit mig an något och sedan har det bara varit ner som en pannkaka. 

Alternativ:
1.
Stanna kvar i Tranemo - dock svårt att få ett hyffsat jobb. Vården är verkligen inget för mig.
2. Flytta in till Borås. (jag avskyr Borås) - Finns bara säljjobb efter säljjobb. Idioti! Söka jobbet jag egentligen jättemycket vill ha men vet inte om jag skulle klara av det?
3. Hoppas på jobbet i Helsingborg och flytta ner till Sveriges vackraste stad. Stundtals tvekar jag. Många orsaker.
4. Tacka ja till skolan i Halmstad och flytta dit. Vore mycket dumt då motivationen lyser med sin frånvaro.  
5. Söka frisörhögskola, en dröm sen jag var liten. Men med ryggproblem och arbetsbrist för frisörerså ser framtiden inte så ljust ut.

Någon, säg till mig vad jag ska göra i höst .Vilket jag skulle trivas bäst med. Vilket som skulle bli bäst i längden.   


Ge mig Norrland.



Det verkar vara någon slags bloggtorka ute i bloggträsket nu. Var och varannan skriver i sin blogg att "motivationen och kreaktiviteten lyser med sin frånvaro" eller att det är dags för någon form av "bloggpause". Mycket tror jag beror på det fina vädret som dragit in över vårat avlånga land. Skönt för alla dem glada semesterfirare ute i landet, synd för mig och många andra som sitter bänkande framför datorerna och ständigt uppdaterar bloggkollen för att se om någon har förmått sig att lägga in ett nytt och fräsch inlägg.

Helgen står snart för dörren, och hade jag fått bestämma hade jag packat in mig i en trång liten bil med mina allra bästa. Bilen skulle vart fylld till bristningsgränsen med packning, mycket vägamat sedan skulle vi tutat uppåt i landet. Norrland så att säga. Det skulle fått vara en roadtrip på en hel dag, hade inte gjort mig något. Mil efter mil hade avverkats med allsång av chris Brown With you och Jason Mraz tidlösa Im Your's, och när solen har gjort sitt för dagen skulle man sätta upp tält vid en liten sjö och begrunda solnedgången samtidigt som doften av grillmat hade spridits sig. Men nej, så verkar det inte bli. Och så kommer det heller inte bli. Istället ska helgen spenderas i nergågna Tranemo. Det kommer sovas bort halva helgen, regnet kommer uppenbara sig, rastlösheten påtaglig och när man fått halva lördagen att gå så är det dags att rota fram någon slags outfit och knäppa några blaskiga cider för att sedan avverka ytterligare och ganska blek kväll på Sigges. 

Till kvällningen väntas det en delikat sallad, fika eller vad som just tilltalar mig på Café Viskan med några av minabästa-skaran. Spädgrisen, Caarban och Pettson. Och jag vet att det kommer bli hur bra som helst. Här ska uppdateras på skvaller och massa skitprat. Livet!

Förövrigt ; Det slog mig precis att den här förövrigtfliken jag använder mig av längst ner i de flesta inläggen har fått hänga med sen man gjorde dagboksinlägg på Lunastorm. Och det var ju inte i förrgår precis. Haregud!

Bäst, Bäst, Bäst!


Snöggingar.


Ja, vad ska man säga?


Caarban och Spädgrisen.


Saknade Pettson.


Underbaring Skärgården.


Finns det hjärterum, finns det ...



Norrland. Underbara Norrland.


 


Min sång.



Mitt i allt arbete kom en låt på radion som fick mig att trilla tillbaka. Förstelna och bli distraherad i mitt arbete. Minnena var påtagliga. 
Your song med Elton John. Dock var det inte Elton som spelade den för mig, det gjorde Rod Stewart vilket i sig väckte ännu fler och starkare minnen. Jag vill tillbaka i tiden.



Bloggvärlden.



Bloggvärden är fantastisk. Den tog Sverige och världen med storm. Antingen hatar man den eller så älskar man den. Men dem som föraktar oss bloggare och våra klotterplank missar något. Jag följer själv ungefär 30 bloggar varje dag. Och tycker ändå att det bloggas för lite och för sällan. Det kan tyckas att jag verkligen har gått "lost" på det. Men faktum är att jag hela tiden håller mig uppdaterad om aktuella ämnen. För i var och varannan blogg bloggas det och diskuteras om FRA-lagen, aktuella händelser, mode såklart och politik och massa mer. Det finns helt enkelt något för alla.  Man kan utbyta tankar och funderingar och bara förundra sig över hur folk är skapta. En riktig "bloggsmörja" som Lisa Bjurwald uttrycker sig i dagens DN. And I löve it..!
Jag som är väldigt insatt i bloggvärlden ser varje dag dessa genomarbetade bloggar, jag däremot suger på kodmoduler, kodmallar och allt vad det heter. Min design är inte okej. Så Skärgården, jag är desperat efter ditt kunnande!

Äntligen har jag kommit igång med träningen igen. Var ute och sprang runt sjön igår och det gick bra. Kände inget i benen. Tjejmilen som var plannerad verkar inte längre bli av. Tyvärr. Men jag ska träna hårt och se hur det går. Vill verkligen.  

Återigen tipsar jag om bloggkoll.se. Här visas direkt om någon av dina favoritbloggar har lagt in ett nytt blogginlägg.


Förövrigt; Hur gör vi i helgen, Andrea, Frida och allihopa?


Båtsman.



Nya familjemedlem. Söt! Söt! Söt!



Tom.


..Lugna favoriter fick det allt bli idag. Kan vara skönt emellanåt.
Helgen som sagt. Helgen spenderades i Halmstad. Som de flesta andra veckosluten nowadays. Dock inte en galen helg, med alkoholintag och trötta fötter, nejdå. En helg med familjen där jag gjorde minsta möjliga. Fast, det vore till att ljuga om jag sa att det inte blev fest. För jodå, i Fredags kunde jag inte tygla mig så fick bli Mårtenssons med ett härligt gäng, mycket dans och många kära återseende. Men när kvällen/natten ledde till sitt slut, när man igen kunde föra en vanlig disskution utan att skrika, det var då det kom till min insikt hur less jag är på vissa personer. Personer som kastar ur sig saker utan att tänka, personer som endast tänker på en person, dem själva. Och visst, jag tog åt mig. Vore konstigt om jag inte gjorde det pga. av omständigheterna. Jag blir så trött och kände att lördagen skulle inte få slösas på sådana. Bra beslut. Så halvt en vit helg har jag haft. Och jag känner mig mycket tillfreds. Dessutom har det spenderats för mycket pengar i helgen. Ett par nya och bättre chinos, ett par keds, en ny klänning från tretton, en väska och massa mer fick följa med Sanna hem. Helnöjd!
Helgen som vankas väntas Sigges. Dock har jag börjat ångra mig. Kanske vore det skönt med en lugn helg, kanske inte. 

Påtal om annat har jag kommit in på skola. Folkhälsovetenskap 180p i Halmstad. Men motivation lyser med sin frånvaro. Ett år till sen ska jag allt ge mig in på det. Men just nu finns det så mycket jag vill göra och se. Så böckerna får helt enkelt vänta.



Förövrigt; Vad händer till hösten? Helsingborg, Halmstad eller Tranemo?
 


Västkust.



Västkusten, bästkusten.
Ja, nu beger jag mig med la familia, för en gång skull.



Fucking royal.


Sitter här och borstar tänderna. Idag, första dagen på hela veckan har jag varit vaken hela långa dagen. Nu är jag extremt trött. Så ska snart krypa ner, mp3musika sönder mitt huvud och läsa nya numret av SOLO. Äntligen vänder det. I hope.
Idag har jag dessutom varit i Ulricehamns vackra kommun, fixat barret. Fick bli 100 slingor denna gången. Tror det blir bättre så. Undrar just varför jag skriver detta, vem fan bryr sig om jag har 75 eller 100 slingor?
Nåväl, imorgon bär det av mot Halmstad.

Gonatt!














Trix.



Låten som får mig att trilla 4 år tillbaka i tiden.



Maroon 5 - She will be loved


It's not always rainbows and butterflies
It's compromise that moves us along
My heart is full and my door's always open
You can come anytime you want

I don't mind spending everyday
Out on your corner in the pouring rain
Look for the girl with the broken smile
Ask her if she wants to stay awhile
And she will be loved



Choklad.





"Sanna, antingen är du upp som en sol eller ner som en pannkaka".









Tears never dry.



Jaaa.. jag vet. Trist att läsa deppiga inlägg. Jag avskyr det själv. Faktum är att jag avskyr att behöva skriva det. Men jag måste få skriva av mig. Det känns som jag hela tiden går runt som en tickande bomb. Och istället för att göra mig av med all ilska, tankar och svart skit jag bär på så gör jag bara tvärtom. Jag arbetar med bomben och inte mot. Jag har verkligen kommit in i en ond cirkel och vet inte hur jag ska ta mig ur. Energin finns inte. Jag vill bara sova. Jobbar till 4, kommer hem, finner ingen mening med något så går och lägger mig och somnar ett par timmar. Vaknar vid 9, uppe 1 timma, eller 2. Sen somnar jag igen. Jag vill så gärna ha energin att göra något på dagarna. Jag vill få tillbaka rutinerna men energin finns inte. Minsta lilla sak känns som ett stort projekt och lusten till att göra något existerar inte.
I måndags försökte pappa hjälpa mig, få ordning på min vardag. Jag hade lovat, verkligen lovat att jag ska komma ner till hans gym och träna klockan 7. Jag kommer hem från jobbet och som vanligt går jag och lägger mig och somnar. Vaknar och somnar från och till. Krafterna fanns inte, jag kände mig helt slut. Klockan 9 var jag borta på gymmet, efter sådär 10 missade samtal och en massa sms. Varför håller jag på som gör? Igår hade jag lovat att komma bort till Farmor efter jobbet. Men som vanligt slocknar jag efter jobbet och vaknar vid 9. Jag kan sova obegränsat och känner mig aldrig utvilad. Inte nog med det, just nu skriker min kropp och ögon efter sömn. Jag vill bara hem och sova, sova, sova i all oändlighet. Jag hatar att jag då och då ska hamna i dessa orkeslösa perioder.
Att städa min klädgarderob har jag hört ska vara nyttigt. Så idag efter jobbet så ska det inte få bli sängen. I hope. Nej, utan istället ska jag kasta mycket och länga. Massa kläder. Så sjukt trött på mina kläder. Oj vad här ska kastas. Frigöra lite ilska jag bär inombords.

Förövrigt ; All lycka åt Frida som verkligen har gjort sig förtjänt av jobbet. Du är bäst!♥

Diamanttårar.



Jag blir så jävla trött. Jag förstör för mig själv. Fine, det kan jag leva med. Men att jag förstör för andra ligger och gnager. Jag vet inte hur jag ska bete mig. Blir bara så TRÖTT.

Förövrigt ; Designen på bloggen är inte acceptabel. Skärgården, hjälp!

Fix you.

The Notebook.



Det är sällan jag känner igen mig i en film. The Notebook var speciell och är speciell. Fick mig verkligen att tänka två gånger.

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?


P3 Rockster dagen till ära.



Klockan är nu 09:11. Rastlösheten är påtaglig.

En tanke att dela med er andra.



.. Men å andra sidan har jag någon slags förkärlek till Sthlm.

It's a beautiful morning.


Åter ny vecka. Nya tag. Skam den som ger sig.
Påtal om annat, jag har nu kommit underfund med min sk. "oroliga själ" som jag tidigare nämt i ett inlägg. Jag flyttar runt och byter jobb, ångrar mig, trivs inte och vill hela tiden någonannanstans. Jag vet nu vad det beror på. Jag är en person som alltid ser till att få det jag vill. Vill jag flytta till Oslo, gör jag det. Inget mer med det. Men dock är jag fruktansvärt impulsiv och spontan. Många gånger då jag följt mina infall och sedan ångrat mig beror på att det oftast inte är så genomtänkta. Nu vet jag det. Så min läxa - "Tänk två gånger".
    Nog med det. Helgen som passerat spenderades som sagt nere i Halmstad. Marinfestivalen hade lockat dit folk från hela Sverige, barn som vuxen, Stockholmare som smålänning. Så i Fredags packade vi in oss, Jag, Frida, Linn, Sofie och Andrea i en liten röd stuga/barrack/studenlägenhet, ja kallade vad du vill. Men i den stugan överlevde vi helgen och den hoppas jag att vi alltid kommer minnas. Mycket trevlig sådan. Club Moskva, Afterbeach, Nudelbar, Seth, Gislaved, Vacker utan spackel, Tylösand, Strandparken och Bulls m.m.
Helgen som kommer hade vart tänkt att spenderas i den kungliga huvudstaden. Men efter faktiskt ha tänkt två gånger så blir jag kvar på västra sidan av vårt avlånga land. Jag måste bli av med magalufsjukan, en vit helg är även välbehöligt. Då jag inte haft det sen jag flytta hem från vårt grannland i väst. Helgen kommer att spenderas med mina päron i Halmstad och självklart en trip till Sveriges vackraste stad Helsinborg.

Förövrigt; Igårkväll när jag skulle somna kom en tanke till mitt huvud som en blixt från en klar himel. "Sanna, vad har du gjort". Värsta tabben i min blogghistoria. Såklart att det ska stå tryggt i förra inlägget och inte tryckt. Vad hände där egentligen? Och hur kom tanken till mitt huvud?

Fuck me, I'm famous.




Enligt nyhterna så lär jag bli 48 år. Om det inte händer något annat innan dess. Känns tryckt.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2935078.ab

Förövrigt; Tack Anna för kommentaren! Saknar er, saknar Hbg. Lycka till nu !

Coconut.



Fredag idag. Och hey, jag maxa på jobbet som vanligt. 10-meter-före-Sanna. Så vad resulterar detta i? Jo jag är klar för dagen, en bara sådär x antal timmar för tidigt. Dessutom var jag en halvtimme sen imorse. Jag har fint och prydligt radat upp alla papper, skrivit fina gula post-itlappar och markerat med en kulspetspenna vart chafförena ska skriva på. Mot förmodan kommer dem att lyckas utan Sannas hjälp att skriva på rätt papper, för en gång skulle kanske? Så nu ska jag ta fram ledsna hundögonen, hosta lite extra och förklara för chefen att jag gör ingen nytta mer för dagen.

Förövrigt ; Jo, inlägget igår, var onödigt att publicera men finns ingen mening med att ta bort det nu när redan att tvåsiffrigt antal bloggläsare beskådat det.


Tro och tvivel.



Ibland när jag tänker för mycket, jag är född till att tänka för mycket bör tillägas, blir jag ledsen eller snarare blödig. Jag blir liksom lack när jag tänker på den jag blivit, och den jag har varit. Jag, på något sätt föraktar och hatar den person jag har varit och är ledsen för den jag blivit. Det finns vissa, fina, ljusa stunder i livet jag älskat mig själv. Vart stolt för det jag presterat, sagt och gjort. Den jag blivit och den person jag varit strider helt till fullo mot mina principer. Jag har försökt och försöker ständigt att förändra mig själv. Ibland är jag så självupptagen med mitt jag inte orkar med det som händer i min omvärld. Är det inte bättre att acceptera att jag alltid kommer vara den Sanna jag är nu? För faktum är att jag är så otroligt trött på att prestera och hela tiden sträva till att bli någon bättre.Jag är egentligen bara så trött på att jämföra mig med andra människor, men kan bara inte sluta. Jag vill bara duga. Att det ska vara så invecklat och svårt.
Jag tänker inte publicera detta inlägget nu. Det vore bara dumt. Men ändå gör jag det.

Som i verkligheten i singular.


Narkolepsi va det ja. Eller Magaluf(?) Jag skulle iaf röja upp på mitt rum, minns att jag kasta alla smutskläder i en hög, påväg att bädda rent i min säng sen helt plötsligt vaknar jag halvt sittande/halvt liggandes sovandes på min säng. Vad hände där? Måste rycka upp mig. Får bli att slänga in en maskin tvätt och sedan en långrunda. Detta håller inte. Ikväll ska det grinas till the notebook. Har hört att den ska vara riktigt bra.




Fear of the dark.


Gråa förbannade Torsdag. Men hey, vad gör det. Imorgon är det helg. En helg med Håkan och Halmstad.
Men nu är det så att jag fryser så förbannat. Och lunch har jag med, men har varken orken eller lusten att bege mig ut och hem i det kalla vädret, så jobbar in denna lunchen med. Kan alltid vara bra att ha. Ska återgå till att sortera följesedlar nu.

Tjing!




 


Jag älskar dig!





Bästa som finns. Lämna mig aldrig.

Så är det.





Jag, Sanna Blomgren lovar från här och nu att ta mina allergier på allvar.

Så roligt man kan ha en onsdageftermiddag.



Mitt i allt slit, med mängder av DHL'crap så måste jag tillåta mig själv att små-le.
Det är ganska lustigt att jag kallar fröken Malin Måhlin för spädgrisen.


Lyckopiller, någon?


Jotack, många i min omgivning är trött på mig. Det märker jag och det har jag fått höra. Jag ger inte ifrån mig någon som helst positiv energi och jag är verkligen ledsen för det. Klagomuren. Men råga på det, jag har märkt att jag är fan så trött på mig själv med. Ständigt tankspridd, missar tider, tappar något där, glömmer något här, försovningar osv. Försovit mig två gånger bara denna veckan, glömmer min medicin på jobbet, sover bort eftermiddagarna och bara klagar, klagar, klagar. Om man ändå kunde kliva ur skalet och bara vara någon annan för en dag. Sedan krypa tillbaka och bli den gamla Sanna igen. Kalendersanna eller kontrollsanna, kallade vad du vill. Men jag saknar den tiden. Faktum är jag har ingen ork eller kraft för att ta tag i verkligheten. Saknar energi till allt. Inte konstigt att jag ständigt flyr verkligheten och lever för helgerna.
Dessutom är jag en orolig själ, vilket de flesta jag känner vet om. Jag tror hela tiden gräset är grönare på andra sidan, flyttar runt, byter jobb. Och hela tiden längtar någonannanstans. Hela min gymnasietid längtade jag tills jag skulle få ta studenten och flytta ner till Helsingborg. När jag hade bott i Helsingborg i ett halvår valde jag att flytta tillbaka till Tranemo. Efter ha bott i Tranemo 1 år, hade jag både vart påväg till Halmstad och Malmö men resultatet av mina flyktiga idéer slutade i Oslo. När jag bodde i Oslo längtade jag till sommaren då jag skulle bege mig hemåt, eller ta mitt pick och pack och flytta till Kalmar. Nu sitter jag här, i Tranemo för att tilläga, längtar mer än någonsin tillbaka till Sveriges vackraste stad Helsingborg. Jag har ingeting där nere, inget jobb, inget dig bara några få kontakter med gamla klasskompisar. Men, jag hör hemma vid havet. Och den tiden där gav mig så otroligt mycket. Någon dag måste jag bara återvända. Jag känner mig hemma i Helsingborg. Men innan dess ska jag tydligen enligt mina planner flytta till Sthlm, göra Hösten 08 i Oslo och Asienresan 09(!)

Inläggen är anmärkningsvärda trista och gråa, negativitet. Förlåt för det.
Jag måste ställa mig upp igen.


bring me back.



Kanske borde jag hålla mig borta härifrån. För risken finns att jag skriver massa dumt. För min dag har varit en katastrof.
Kasta mig på sängen när jag kom hem, vakna nyss. Men det är fortfarande den 15:e. Så ska gå och lägga mig igen och hoppas på en bättre morgondag.



Go Go Dolls - Iris

And I don't want the world to see me
'Cause I don't think that they'd understand
When everything's made to be broken
I just want you to know who I am.

..aniel dem skrattar åt dig för du är så full.


Im yours med Jason Mraz återvände med stormsteg och jag blev nykär. Nu strömmar hans sköna toner ut genom mina datahögtalare på jobbet. P3 Star vet hur jag vill ha det en sånhär grå Tisdagmorgon. Dock överröstas hans sköna klang med min vidriga hosta jag gått och skaffat mig nere på Magaluf. För frisk är jag inte och i helgen vankas Halmstad. Jag kan somna när som helst och var som helst. Narkolepsi kanske ni tänker? Jag tänker Magaluf. Dock vaknar jag titt som tätt av andningsuppehåll. Obehagligt.

13:24.
Nu har Sanna varit och uppsökt läkare. Ingen halsfluss var att konstatera men fick ta en halsodling och se vad dem onda jävlarna hittar på nere i min hals och lungor. Jag Sanna, 21 år (snart) är inget fan av att uppsöka någon form av sjukvård överhuvudtaget. Jag känner mig som 4 igen. Och när dem beter sig som dem gjorde idag så undrar jag om jag någonsin tänker gå tillbaka då min hals inte mår bra? Jävla sjukvård. Och kände jag mig som 4 när jag gick dit så känner jag mig som en 2åring nu som har blivit fullständigt trampad på. Kanske överdrivet från min sida men så är min åsikt. I alla fall, Antibiotika 3 ggr om dagen och några mystiska kapslar 4 st om dagen. Gourmetmiddag, då jag inte kunnat äta på två dagar!

Frågan är ju nu, var tog det genomtänkta inlägget om Magaluf vägen? Det undrar faktiskt jag med. För jag vet inte vad jag ska skriva. Svårt att sätta ord på. En vecka med sol, bad, sköningar, smeknamn, mina uttryck jag är totalt insnöad på, god mat och olagligt mycket alkohol. Det har varit en hård vecka. Med 2 - 3 timmars sömn varje natt. Vilket verkligen har satt sina spår. Men jag är inte den som är den, jag är den andra. Ha! Med en receptionist som kunde "go to hell" och var ett "bloody animal", med kvarglömda hjärnceller i Sverige, med en massa alkohol, ett hell of a crazy gäng och för lite sömn så kan vi vara jävligt tacksamma för att vi överlevde vecka 28'2008!
Då jag har svårt att sätta ord på en oförglömlig resa får jag helt enkelt sätta namn på det istället:

-  Fiesta Magamar - Rum 205, 209, 211 - Stekande sol - Gävle - Speedos - Klasse - Poker - CF - Djungeldjuret Hugo - Jesper - Bag in da Box - Stockholm - Josef - Markus - Pontus - Christian Ekdahl - E4:an - Grabbarna Grus - Casablanca - Carban - Spädgrisen - "Sexi, kom igen å ta telefonen då" - Ruschnikov - "Vad i helvete hände igår?" - Nachos - Paella - Caaarban - MILF - Spädgrisen -  Hawaii Tropic -

Ge mig Magaluf, här och nu igen.

Stjäl lite bilder från dig spädgrisen, mitt arma jag har inte orkat ladda upp mina egna. fifan!

Carban och Poker är taggade.


Spädgrisen är alltid taggad.


Revolution.


Förfest på vår balkong.


"Ska jag kamma ditt hår?"


Posande med en spänniskille i Spedoos.

Hajmat.


Tillbakalängtan är påtaglig. Vill bara liksom sätta fingret på klockan och dra visare runt och runt och runt.. tillbaka. Vill sitta på landvetter och må sådär lite halvdåligt över flygresan. Vill vara sådär äckligt sleten som man är när man landat på hotellet. Vill gå gatan fram, förbi dem vidriga engelsmännen, jag vill tom vara med om paellakvällen igen. För det var det faniemej värt. Jag vill helt enkelt tillbaka.
Just nu finns det inga krafter kvar i min arma kropp. Ett fint genomtänkt inlägg är ni värda, vilket säkerligen kommer imorgon då jag fördriver tiden på jobbet.

Jag var bara tvungen.

Sola, Bada, Pina Colada.



Imorgon lyfter planet. Och det vore till att ljuga om jag säger att resfebern inte infinner sig, för det gör den. Spänningshuvudvärk, magont och stressad är min vardag idag och säkerligen imon. Jag hatar att flyga, antingen får det bli lugnande eller jäger. Bara att välja Sanna. haha. Vi det här laget borde jag vara van vid flygplan. I vintras besökte jag 7 plan varje natt, av olika anledningar men ändå. Förbannad och trött på grisiga charterresenärer var jag, men nu är jag en själv och jag tänker grisa som aldrig förr. Japp! Så om 24 timmar sitter jag i bilen påväg till Landvetter, om 48 timmar ligger jag och pressar som aldrig förr på en strandsäng på en vit strand med turkost vatten. Ha!

Men känns som det är en bit dit. Som i tidigare inlägg nämde jag att jag skulle tvätta, stryka, tvätta.. ja allt som har vuxenpoäng, men har jag gjort något av det? Nej! Så att konstatera, är Sanna vuxen nog att ta hand om sig själv? Nej! Så  när jag stämplat ut här och semesterförklaratat mig själv ska det på bästa möjliga mån ta sig hem. brännas skivor, leta upp mina gladiatorsandaler på vinden (köpta förra året), hem och tvätta, städa, packa, genomgå någon slags peeling (hatar att flaga), hårinpackning och dessutom leka med frida!  Ikväll blir det grillning, jag är sugen på lax så hoppas det blir något i den vägen. Fira in min 1 veckas lång semester med en cider är klart lockande, får se va kvällen har att bjuda på helt enkelt.


Så ni looosers som bli kvar i Sverige, hoppas ni regnar sönder, att skoskaven skaver lite extra, att utgången på helgerna blir lite extra tråkiga och att myggorna har bestämt sig för att gilla dig. Så när ni ligger där med skoskaven, bakfyllan, söndagsångesten och sönderkliade myggbet, tänk då på mig!

♥ Kärlek från Blomgren.

 

Neon.


Det blev inget soffan igår. Det blev heller inget avsnitt av  vänner. Men det blev sängen. Ungefär en sådär 6 timmar innan egentligen läggdags. Fuck. Dörrklockan ringde och jag gick upp för att inte orka vara trevlig, för att helt enkelt inte ville visa mitt sletna jag. Lägger mig på sängen för att invänta dem sociala där nere att lämna, men hey. Jag somnar. Vaknar 19:50, jag skulle vart hos Farmor 19:00. Paniken var ett faktum, kastar mig ut i bilen och iväg. Så vad resulterar detta i? Dålig sömn inatt, såklart. Dessutom agera jag någon slags fyllechaffis igårkväll. Till Mcdonalds och hem igen. Ditresan var trevligare än hemvägen. För som de flesta alkoholiserade ungdomar vet så blir fyllan kraftigare ju längre in på kvällstimmarna vi kommer, oftast. Ditresan blev allsång med Mustasch, Nightwish, In Flames och Björn Rosenström såklart. Hemresan däremot fick jag göra mig bekant av hur det känns att sitta 40 minuter i en pöl av öl. Jotack. För väl framme i Borås råkade bara en öppnad öl hamna i förarsätet, liksom bara sådär. Hum..

None




Tabula rasa.


 

En blank sida. Har jag nu suttit och stirrat på ett par minuter. Vad vill jag skriva, går det att få ner i ord? Vad vill jag förmedla, inte klottra ner för negativa tankar, inte för mycket. Det ska vara på ett intressant språk. osv. För faktum är att jag vet faktiskt inte hur jag ska få ner det i ord jag vill förmedla, eller snarare det jag vill skriva av mig. Så jag struntar i det, kanske. Får se vad fingarna bär över tangentbordet senare i inlägget, alltid lika intressant. 
    Onsdag idag, redan. Har tusen saker att uträtta innan Lördag och ändå gör jag inget. När jag kommer hem från jobbet somnar jag framför Vänner och sedan är den kvällen förstörd. Idag får jag inte ens komma nära soffan. Det ska tvättas, strykas, städas, hem till Havrestigen och hämta skor, bränna skivor, inhandla ytterligare en bikini, leta upp en större och bättre resväska och dessutom besöka Farmor.

Fan nu fick jag ett äpple till som smakar vatten, är det mig eller äpplena som är fel på ?

Håkan är min drog.



Sitter och försöker döda lite tid. Allt är som det ska. Jag är nästintill färdig för dagen. Har bara en skrämmande bunt reklamationer att ta tag i. Men dem får vänta till eftermiddagen, måste ha något att fördriva tiden med då. Har precis klottrat ner en packningslista till Magaluf. Och precis som vanligt så förstår jag inte hur i fanken jag ska få ner allt detta i den lilla miniatyrreseväskan? Jag bestämde att jag bara fick skriva upp de skorna jag verkligen måste ha med mig. Det blev 9 par.  Det är ballerinaskor, pumps, flipflop, gladiatorsandelerna osv. By the way, hur mycket är det de får väga, 20 kg?! Tro allt jag får leta reda på en större väska. Dessutom väntar jag spänt på mina internetbeställningar, måste anlända i den lilla vita innan jag åker, annars vore det förargligt, för vad ska jag med sololjor, solstift m.m. i Sverige? Huh. Dock verkar det lovande, dem säger att värmen kommer imon? Får vi verkligen hoppas. Då ska det pressas!
    Förutom resfeber, paniktbesök i tvättstugan, packningar och allt annat som ska fixas inför resan finns det mycket i huvudet just nu. Som liksom från den sekund jag stiger upp ur min säng suger ur mig all energin och trycker in med dålig energi, en solresa är verkligen vad jag behöver just nu. Komma bort lite, sola, bada, träffa människor och ha galet kul. Du får bli ett senare problem. Fast att du egentligen inte är ett. Underbara du.

None