Ointressant för dig.



Det är söndag idag. För er stackare som sitter med bakfylla och ångest så vet ni, jag gör det inte. Och jag är så förbannat glad över detta. 2dagarsfest fick räcka för mig. Fast det var mycket nära på att det blev 3dagars. Imorgon ska jag äntligen få aktivera mina hjärnceller igen. Och denna gången på riktigt. Men nu blir det en sen lunch och sedan ner till gymmet för ett pass Yoga-TaiChi. Tjing!






Bildbevis på att Sanna finally skaffat Spotify. S gjorde min lördagskväll.


Tacosittningen.



Jag håller vad jag lovar. Bilder sen gårdagen. Inte så många med tanke på att det var en väldigt händelserik kväll på alla sätt och vis. Från bilttur med hockeylaget, till tacosittning med onda fötter, till urspårning och harrys, till mcdonalds och efterfester. Idag måste Sanna vara lugn. Tänkt hinna med ett träningspass innan helgen är slut och då med en klar knopp.






Anna övar på Alcazarmoves.


Kan ju tilläggas att AnnaAnna valde sittplatser.



Gyckel.



Jag är såå otroligt schnyygg!



AnnaAnna med SVINAhäftet.


Folk. Här 3 civilekonomer som sedan fortsatte festandet med oss på Harrys.


Min namnskylt man måste ha på sig i 2 veckor. Denna gick Andreas runt med runt halsen på Harrys igår.
Bör även tillägas att jag har blivit kallad Ida ett par gånger.


Idag. Det kostar att ligga på topp.


My hero.



Jag är förstörd. Tärd. Död. Jag har blivit gammal. Jag klarar kanske bara av en fest på raken? Är det nu det är dags att inse detta? Men det är nu studentlivet börjar. Dags att vänja sig istället? I alla fall. Efter att skallebanken har lagt sig samtidigt som jag och Anna chilla framför BigBrother så har jag nu duschat och ska återigen slänga på mig en outfit för kvällningen. Tacosittning med institutionen väntar. Vilket förhoppningsvis ska bli mycket trevligt. Bättre än gårdagen förhoppninsvis. Som iförsej var ganska trevlig men ändå ett slag katastrofal. Jag och Anna gjorde det bästa av situtionen bland alla barn. Vi drog på alcazar och körde en "2 men show" i hallen på förfesten. Och vi körde helt enkelt på det spåret hela kvällen sen tills klockan slog 1 och Andreas skickade hem oss i en taxi. Jag vet inte om jag behöver förmedla så mer. Idag åker kameran med. Imorgon bjuder jag på bilder på en hel del onyktra studentnunor. Ciao!




Senast inhandlat.





Nu är den min. Bara min.

Fucking royal.



Jag är utvilad efter 12 timmars sömn. Det är vad som krävs efter två långa dagar i Borås. Nollningen är i full gång och jag är redan helt slut. Så det ska vara(?). I alla fall. Idag är det lekar i stadsparken men Sanna kommer inte deltaga. Kan tyckas vara tråkig men med tanke på att jag är med typ allt annat dessa två veckor så väger det upp sig. Har anmält mig till diverse tacosittningar, finsittningar och djurparkenbesök. Haha.
Igår hade vi introduktion med hela IDA. (Instutionen för data- och affärsvetenskap.) Sedan klassmöte. Därefter bar det iväg till Almenäs för brännbollscup. Första matchen ut var mot utbytesstudenterna. Indiska små killar, dubbelt så många som oss såklart. Vi vann (trots att jag deltog) vilket kanske inte var så konstigt då dem inte alls förstod innebörden av brännboll. När en liten indisk kille försökte varva fast egentligen det inte var hans tur. Han tog helt enkelt friheten och sprang från sin plats i kön och kom väl halvvägs över plan innan han förstod varför domaren viftade och skrek. En enkel match alltså. Idag ska jag få en hel del gjort var det tänkt. Kurslitterturen måste fixas. Det ska tränas, städas och tvättas. Måste även ner till solcenter och visa mig. Jag vill inte blända någon stackare på X&Y imorgon. Men nu, off till biblioteket.


Jag bjuder på denna också. Ser ni mig ?
Ja, alla från IDA skulle ha en gul bok runt halsen.

Män i uniform.



Sitter vaken nu. Fast mina ögon sover och kroppen är helt tung. Jag har haft en lång dag i Borås idag. En dag på 12 timmar. Med 4 timmar sömn bakom mig. Mycket information ska in. Fast en del känns överflödig. Jag vet hur Borås ser ut, vad staden har för utbud, vad högskolan har för rutiner och hur den fungerar i helhelt. Jag vet hur en tenta går till, vad kåren arbetar med och vad en finsittning innebär. Detta beror ju självklart för att jag redan har högskolepoäng med mig sen Helsingborg. Jag har varit "nollad" innan. Och faktiskt gör jag gärna om det. Med tanke på att jag vet att detta måste bli min sista nollning. Och en nollning är förbannat rolig, mestandel. Min framtid innefattar inga mer avhoppningar. Vilket jag verkligen inte planerar eller överhuvudtaget vill. Detta känns mycket bra. 4 fina år framför mig. : )
Sitter fortfarande vaken för måste testa om min nya väckarklocka fungerar. Ringer den eller inte? Japp. Sanna har fått införskaffa en väckarklocka. "Så 90-tal" tänker ni. Men mitt mobillarm är inte hållbart. Jag vaknar inte av det. Det kan ringa konstant i 1 timma. Jag vaknar inte. Jag sover förbannat djupt, vilket jag självklart gjorde imorse. Försover mig första dagen! Sånt som inte får hända. Men jag och AnnaAnna hann i tid till kl 08.00 ändå. Sminkning fick ske i bilen påväg in till Borås. Men nu ska jag krama kudden, Larmet ringde. Jag kan andas ut. En ny dag imorgon. En lång dag imorgon. Kommer bli en bra dag. Något annat tvivlar jag inte på. Gonaaaattt Losers!


Söndag.



Idag när jag vaknade, vilket var alldeles försent men i alla fall tyckte jag det var lite småjobbigt att jag hade lagt upp så många bilder igår. Bilder från privata album. Jag har under många års tid tyckt det har varit jobbigt att se bilder på mig själv. Nu har jag delat ut några få på mig själv. För liksom träna på det. Det finns en anledning att jag bara har ungefär 20 bilder på mig själv på facebook där jag är taggad. När mina vänner kan vara taggade på 300 bilder. Det är inte så att jag har visat mig ute mindre eller ha upplevt mindre. Nej. Jag gillar helt enkelt inte bilder på mig själv. Iaf.
Idag känner jag mig fortfarande lite bakfull(?). Jag hoppas jag inbillar mig. Nu blir det film sedan städning innan jag ska ner till gymmet på Relaxpass. Mycket som ska utträttas idag, dagen innan första dagen på Borås Högskola. Mycket måste bli gjort. Många post it-lappar ska sättas upp. Inget får glömmas men hjärnan måste tömmas innan ny information ska in. Jag är den mest tankspridda människa jag känner. Jag måste börja anstränga mig mer.




Lycka går att köpas för pengar!

Lär känna mig .



Jag tycker att jag är alltför duktigt på att lägga upp gamla bilder. Detta grundar sig på att jag hittat ett dussin med gamla skivor där pappa samlat bilder från hela min barndom till i princip idag. Därför tänker jag nu bjuda på ett bildhav med bilder. Utan inbördes ordning. Men hey, nu kör vi!



Gisledagarna 2003. Jag och Malins vinar Rebenschoppen på förfesten.



Fina Farmor. En kruttant med många fixidéer.


2002. Min lilla syster har en gång varit ännu mindre. Här tar hon ovetande stryptag på Ove.



2007. Påväg till Kristofer i Växjö för att fira Påsk. Lyckligt ovetande vilken katastrofal fylla som väntar för Fröken Blomgren.




Förfest till X&Y 2006.



2006. Jag flyttade till Helsingborg efter studenten. Hade bråttom att komma bort. Hade planerat min framtid som färdig Civilekonom vid ålder 22. Hyrde en våning i en flådig villa på Tågaborg där jag kunde dricka martini i fönstret med havsutsikt och skymta Helsingör. Visade sig senare vara Helsingbors dyraste villa!



2006. Jag tog studenten. Vemodigt och visste inte vad livet utanför skolans värld innebar.  


Under gymnasietiden upptäckte jag med mina fina Ung Företagsamhet. Bra upptäckt. Under 2 år lyckades vi plocka hem priser som 3:a i bästa UF-företag. 1:a  och 3:a i Bästa Vara. 3:e men även 2:a i Bästa Monter, och jag lyckades kamma hem ett stipendie "som en av sveriges främsta unga entreprenörer". Galet rolig tid!



2004. Jag är sjukligt bakfull på min systers studentkalas. Dagen innan hade spenderats med Malin och Malin i Aplareds klubbhus med en rebenschoppen och mängder av alkoliserad boråsungdomar. Kvällen slutade med en hink på verandan. Mer information vore överflödigt.



1996 Tyckte pappa vi behövde skog och ett ännu större hus. Familjen flyttade till Övergården i Hässelås. (Utanför Tranemo.) 8 år räckte. Nu är vi åter stadsbor(?). Mamma införskaffade en häst (Läs: Älg) som jag var totalt livrädd för.



Utsikten från mitt fönster i drygt 8(?) år. Vackra Hässelås.



Pappa.



2002. Övergården/Hässelås. Erica och Ove poserar som snögubbar.


Denna bilden bjuder jag verkligen på. Jag är 14 år och galet sliten. Precis landat efter en äcklig lång flygresa från Chigaco. Bör tillägas att jag maten inte riktigt kom överens under denna tiden. 


Ett par bilder av hundratals. Mer kommer inom kort ! 


When everything was made to be broken.


Jag vet inte vad jag ska säga. Skriva. Eller hur jag ska uttrycka mig. Jag vet inte om gårddagen var bra, dålig eller katastrofal. Men den var konstig. Den var absolut inte fancy. Det var inte någon typ av Sannafest. Jag vet inte om jag ska känna mig besviken, ångestfull eller om jag ska minnas denna kvällen som en kväll som blev från lugnt vinande hos Jessika till en helt crazy bananas vinfylla, eller om jag borde radera den helt ut från min hjärnbank. Jag satt igår i min soffa. Tyckte livet var sådär lagom trist. En helg utan planer. En grå, trist och en förbannat meningslös helg. Ett sms dimper ner. Jag kastar mig in i duschen och 2-3 timmar senare befinner jag mig i Limmared hos Jessika, pimplades Rosé framför Buzz med fina människor. Borås var målet men planerna lades ner lika fort som dem kom upp. Kvällen slutade dock inte där. Jag återvänder hem till Tranemo. Vinandet fortsätter, jag tar en svängom på en fest där jag var fullständigt missanpassad. Återvänder hem. Tar en cykeltur med A, fyllesnack, telefonsamtal, sms och där borde kvällen ha slutat. Det gjorde den med vad jag kan minnas. (06.00!) Det går inte sammanfatta den kvällen på ett bra sätt men nej det var ingen spritfylla för min del.

Jag är blödig ikväll. Många faktorer som spelar in. Hör liksom till att man ska ha blödiga kvällar. Alkoholen är inte nyttig för mig. Inte för någon såklart. Det slår aldrig fel. Alltid. aalltid dagen efter går hjärnan på högvarv. Tankarna många, slutssatserna inga. Slår verkligen aldrig fel. Men i alla fall. Hösten är på ingång. Vilket jag inte alls har något emot. Räven hänger snart framme. Dr. Martens står på hyllan. Jag rustar upp mig för diverse svampplockning i skogen, mörka kvällar med värmeljus, raggsockar och skolsstart. För på måndag börjar allvaret. Och jag tycker det ska bli underbart. Känns nästan som att gå på semester. Börja första klass, födelsedagsfirande eller julafton. Att inte jobba 40 timmar i veckan vecka ut och vecka in ska bli så fantastiskt skönt. Skolan har alltid varit min grej. Lågavlönade jobb som inte kräver utbildning och som man ångestfullt åker till varje morgon är uteslutet. Jag har haft min tid. Den har inte bara varit dålig på arbetsmarknaden, den har gett mig mycket men nu lämnar jag den bakom mig och tar ett steg längre in mot framtiden. Mot något jag vill göra. Något jag intresserar mig för. Något som jag med stora förhoppningar ska ge mig en fin framtid. Kanske borde jag sätta punkt här. Kanske inte. Har mycket som måste ut idag. Men jag stannar här. Mer behöver jag inte. Det räcker nu.  



State of Drama - Rain.

Fa-an.




Jag tvingade sätta mig här och skriva. Ett inlägg jag var för trött för att skriva. Men allt försvann. Jag delade ut några väl valda könsord. Bara sådär, rakt ut i luften. Det var ett långt välformulerat inlägg. Med bilder och hela kitet. Men det är nu borta, någonstans i cyberrymden. Just nu bubblar det inom mig. Jag är för trött för det här, jag vill inte bli idiot. Bäst jag går och sällskapar kudden nu.


Men jag bjuder på en bild.
Malin, Malin och Jag Turkiet 2004. 16 år och visste inte bättre.

Fuck me, I'm famous.



 

Helgen har varit mycket bra. Trots att den inte bestått av fartfylla nätter med klackar och rosé. I Lördags susade jag iväg till Gällstad för att knega på 157. Gällstaddagarna stod för dörren så det var kaos, om inte nästintill. Det slogs och revs i diverse marknadsstånd. "Fyll påsen för 100kronor" var inte heller helt främmande. Jag som belamrade mig inom fyra väggar slapp se detta. Endast en skymt då jag anlände till jobbet kl10. Väl inne på jobbet var det skyttetraffik, köer, barnskrik, enorma toalettköer (gör folk inget annat?), och massa, då menar jag massa köpglada människor. Väl hemma efter en slitsam(?) dag landade jag i soffan efter att hyrt filmen "Himlens hjärta". Jag som annars har en förkärlek för svenska filmer vill bara meddela er där ute, HYR DEN INTE. Den var verkligen katastrofal. Persbrandt har verkligen kastat iväg många onödiga timmar på sitt liv då han spelade in filmen. Men i alla fall. Ingen utgång, tro det eller ej för fröken Blomgren igår. Somnade 21.00 och sov till 10.00 idag. Vilket jag verkligen behövde. Dagen idag har jag dock inte gjort mycket för världen. Men för mig. Lagade husmanskost kanske för första gången i hela mitt liv? Gott var det dock inte. Raggmunk, en gammal maträtt med fult namn. 
Men i alla fall. Nu ska jag bege mig ner till Ica för jakt på Ben&Jerry till kvällens film. Inte okej, men ändå. Imorgon, imorgon då börjar allvaret på riktigt. Läste
Ericas blogg och kände mig lite skyldig. Kanske borde jag också(?). Mitt gymkort har inte gått varm på en månad och nu måste jag bli av med det avskyvärda jag går och bär på. Och jag ska uppdatera er i bloggen, så ofta jag hinner. Jag ska bevisa att jag inte har sveriges sämsa karaktär. Nejtack! Men nu, sista Ben&Jerry på ett tag, och jaaa, vad jag ska njuuuta!!


Upptäckte akkurat att jag har en webcamera. Woho, vad tekniken kan.

White trash?



En tanke:
Varför förökar sig tattare lika fort och mycket som kaniner? (Ja, jag får kalla dem vad jag vill.) Helst redan vid 16 års ålder. Dem ynglar av sig till likasinnade. Bara för dem inte skaffar sig jobb finns det andra saker än att göra barn. Tro mig! Skaffa er utbildning, jobb och pengar på banken istället för att leva på oss andra ärliga skattebetalare.




Nu eller aldrig.



Ni vet själv hur det funkar. Man sitter uppe alldeles för länge. Man lyssnar på coldplay. Hjärnan börjar gå på högvarv och tankarna kryper fram. Det är kanske dags att gå och sova då? Det sista man egentligen borde göra är att blogga. Man börjar skriva om djupa saker, tankarna som gör det. Man skriver om hur man egentligen mår. Fasaden rasar. När mörkret har lämnat och ljuset har uppenbarat sig förstår man inte alls varför man skrivit det. Varifrån allt bubbla upp och framförallt varför allt bubbla upp? Varför man just sätter sig och skriver ner det inför allmänheten, det man egentligen döljer innanför sin fasad. Jag tänker inte dela med mig. Men jag har haft en dålig dag, en dålig vecka. Förhoppningsvis så tar jag på Fredag ett steg i rätt riktning. På fredag.

Annars var helgen toppen. Tog med mig kamera med några bilder fick jag inte med mig hem. I alla fall, i lördags gick jag upp i tid för att kunna susa ner till Halmstad i någorlunda tid. Men som vanligt så kom tidsoptimisten på besök. Jag började i alla fall dagen med träning, packning och dusch sedan körde jag ner till Halmstad. Parkera på Ankaregatan och tog sedan bussen ut till Tylösand. Vilket jag inte var ensam om att göra. Stranden var tjock av mestandels Stockholmare såklart och lite av oss dödliga. Afterbeachen var galet bra med Duojag. På kvällen vankades Mårtensson, vilket som vanligt aldrig sviker. På söndagen blev det restaurangbesök, Beachvolleyboll och bad. Fin helg i fina halmstad med fina vänner.

Nu är det åter vardag. Jag plockar lite timmar på 157 och tycker livet är förbannat tråkigt. (Läs; Jag har fet jobbångest, och vet inte hur semester stavas.) Men i alla fall. Nu kudden!



2004.


Jag köper fina bröst och jag talar ut.



Fredag idag. Underbart fantastiskt äckligt jättemycket skönt. Solen visar sig från sin bästa sida. Och bästkusten väntar på Sanna. Men bästa kusten får vänta tills imorgon. För idag blir det lugnt, med förhoppningsvis grill(!) i trevligt sällskap. En och annan tur till jobbet i Gällstad kanske, eller varför inte sola på Hofsnäs efter att jag stämplat ut för dagen!? Min bränna är inte längre okej. Jag känner mig ofräsch och blek. Idag känner mig dessutom lite extra fet så måste, måste göra av med ett par miljoner kalorier. Löprunda eller spinning återstår att se. Men i alla fall. Trevlig helg suckers!


I helgen blir det besök hos Danni i Halmstad.



Torsdag 90806



Solen lyser. Det är torsdag. Helgen är på ingång. Det flockas folk i stan idag. Det är varmt, det är sol. Det är Roséväder helt enkelt. Men istället för att trängas bland folk på torget, på viskan och bland hysteriska fjortisar på Gina tricot ska jag hem till Novabus på 5 årskalas. Och ja, det ska bli himla mysigt. Rosén får vänta till jag anländer till Halmstad i helgen. Bästkusten sviker aldrig.


Novasöt 5 år.

Bättre sent än aldrig.



Jag vet inte om det hör till att man ska vara lite småirriterad över småsaker under veckan. Vardagen är tråkig och grå. Man är trött och stressad. En arbetsplats tex. Jag tror det hör till att man ska gå och vara lite irriterad över hur folk beter sig. Alla är ju inte som en själv. Tänker likadant eller framförallt inte är uppfostrade likadant. (Läs; uppfostrade överhuvudtaget) Att det ekar orden "cp" och "idiot" ganska ofta i mitt huvud under dagarna som rullar på är något jag håller inom mig. Att idiotförklara idioter man stötet på lönar sig inte. Dem blir inte klippskare för det. Arbetar snabbare eller börja tänka. Men som enkla saker som att tvätta sina smutsiga händer, ställa in sin kaffekopp i diskmaskinen istället för att ställa den på MITT skrivbord, starta diskmaskinen efter att ha öppnat den under pågående program, stänga av ugnen efter sig eller att spola efter ett toalettbesök. Enkla saker kan tyckas, men tydligen finns det varelser som kallar sig människor som inte lyckas på den här fronten. Jag har bara lust att tapetsera väggarna här på Jabokontoret med "ERAN MAMMA JOBBAR INTE HÄR." Jag har bara två dagar kvar här på Jabokontoret, så jag kommer överleva denna sommaren också. Förövrigt är Jabo det bästa jobbet jag har haft, tro det eller ej. En fjärde sommar är alltså inte en omöjlighet.

Avlsutar detta inlägg med att lägga in lite bilder från Midsommar, bara för att det är snart 2 månader sen.


Midsommarlunch hos grabbarna.


Kristofer steker som vanligt.


Förkrök midsommarafton.


Bakfyllesoftande i solen.


Bakfyllesoftande i solen.


Italien.


"You fucked up my life."


(Nej, jag grinar inte). Gömmer min onyktra nuna, här på Leffes - Tylösand.


Rödtjutsfylla på Tylö.





Ett spontant frieri.


Carban berättar att hon ska röka braj för farbror blå.

Mamma, jag är inte ensam.


Jag försöker vara positiv, men..


Meen jag förstår inte. Jag har dödens ont i magen idag. Men för en gång skull så har jag inte slarvat med maten. Urk..
Plocka bort mina njurar så blir ajg en gladare människa.

No one.


Alicia Keys - No one
Denna låten förföljer mig. År efter år. Sverige till Norge. Norge till Sverige.

Söndagsbilder.


Lillebror & Lillasyster.


Tranemo.




Lillasyster - Erica.


Frejahjärtat.