Dödens ort.

Idag läste jag en annons om att dem sökte personal till ett företag i Länghem. Dem beskrev det som "det natursköna Länghem" jag var tvungen att skratta en stund för mig själv, haha. Sedan fortsatte jag jobba.

Imorgon är det Fredag . Hade vart skönt om jag inte hade blivit uppjagad med att det kommer vara en trasslig dag som kanske inte blir så kort som vi hoppats på. Fan också. Jag som tänkte springa en runda. Dock prova jag springa en bit idag, men benen sa ifrån direkt. Jag hatar det ! Så får bli promenader och cykeln som får hjälpa mig. Jag är bara så trött på mig själv just nu. En dos av SnyggHansson kanske gör min tillvaro en aning roligare ? Tvivlar jag egentligen inte på. : )


Vem kan slå Filip och Fredrik?

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel? Ja.
2. Är du lycklig? Olycklig är jag inte.
3. Är du uttråkad? Ja, sjukligt. Färdigt med allt på jobbet så ska döda tid till 16:30.
4. Är du ledsen? Ibland.
5. Är du italienare? Naj. Finsk/Svensk.
6. Är du en cooling? Nej.
7. Är du från Irland? Nej, tack och lov.
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Japp. Jättegifta.

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV

1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja.
2. Har du någon gång blivit sårad? Jo.
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Jo.
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? Ja.
5. Har du kysst någon under de senaste veckorna? Nej, tror inte det.
6. Har du haft en hemlig beundrare? Det vet jag inte. Annars hade det inte varit en hemlig.
7. Är du kär? Nej.
8. Vill du gifta dig när du blir stor? Var helt emot det innan, men har börjat ändra mig. Vuxenpoäng?

TVÅ ALTERNATIV

1. Hår eller ögon? Ögon.
2. Katter eller hundar? Båda.
4. Några få bästa vänner eller jätte många "vanliga" kompisar? Both.
5. Tv eller internet? Både är bra tidsfördriv.
6. Coca-Cola eller Pepsi? Ramlösa.
7. Utekväll eller romantisk hemma kväll? Utekväll.
8. Pengar eller lycka? Lycka går köpas för pengar.
9. Dag eller natt? Eftermiddag.
10. Msn eller mobil? Mobil.

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Har aldrig försökt smita hemifrån.
2. Brutit ett ben? Nej.
3. Gjort något du ångrar? A lot.
4. Hoppat Bungy Jump? Hell no.
5. Ljugit för någon du tycker om? Stupid me!
6. Ätit en hel tårta? Nej.
7. Gjort bort dig offentligt? Always.
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Lämna ditt bakomflutna framför dig.
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja.
10. Velat försvinna? Jäpp.

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde? Pappa igårkväll.
2. Telefonsamtalet du fick? SnyggHansson.
3. Personen du varit med? Mina arbetskamrater.
4. Roligaste grejen som hänt? Samtalet från Mami nerifrån Grekland.
5. Personen du smsade? SnyggHansson.
7. Du skrev till på msn? SnyggHansson.
9. Du tillbringade natten med? Alone.
10. Du kramade? Lillasyster.

Hope you're happy now.



Idag torsdag. Torsdagar har alltid varit av en favorit. Torsdagar har aldrig varit en tung dag shemamässigt, inte när jag gick i skolan och inte nu. Dock när jag jobba på Everta jobbade jag 10 timmar varje Torsdag. Everta var ett undantag. När jag var liten var Torsdagen en slags höjdpunkt på veckan. Jag och pappa åkte alltid till simhallen, varevigaste torsdag och ni som känner mig väl vet att jag var nästinintill en fisk när jag var liten. Jag älskade allt vad som hade med vatten att göra. Nu på äldre dagar har jag dock blivit en sk "kärring". Kärringdopp är mer vanligare. Gudars! Men för att inte flyta iväg för mycket, Torsdagar, en dag i slutet av veckan, man kan se helgen skymta och helgplannerna är oftast spikade. Imorgon Fredag, slutar som vanligtvis vid lunch och Fredagskänslan är nästan påtaglig.

Som sagt, helgplannerna är som vanlig ordning spikade. Det blir en Sanna&Frida - helg. Kan helt enkelt inte bli mer rätt. Vi har inte festat ihop på över ett halvår, minns inte sist? Vilket är skamligt, då vi under gymnasiet var ute ihop varje helg. Jotack! Helgen ska ha ett riktigt stekhett sommarväder, har vi besämt. Vilket det också verkar bli. Det ska bli grillning, sol, bad(?), och självklart fest ! Ni känner ju mig. Gisledagarna står för dörren och jag är ju inte den som är den.

Förövrigt så är det en lugn dag på jobbet. 4 bilar har redan gått av 12 st. Och 2 till är inne och lastar. Klockan är bara 10:20. Dessutom har jag redan gjort DHL:n .. Kommer bli en lång eftermiddag.

Massa kärlek från Fröken Blomgren!





Tjena kexet, står du här och smular ?


Idag har det ändå varit en bra dag. Trots att det bara är Tisdag. Vad är det för fel på Tisdagar egentligen ?
Fortfarande början av veckan, man har tröttnat på att skratta åt det som hände i helgen, alltid mycket att göra, äcklig mat, motivationen lyser med sin frånvaro osv osv.
Men idag har jag lyckats kämpa emot Tisdagens onda demoner. Japp, I have. Med hjälp av mina med människor, åf cårs!
1. Jag får en praktikant på jobbet, shit tänker ni, shit tänker jag. Men hey, hon fick göra allt det trista och hon tyckte det var kul. Jag fick pengar av att spana italienare genom fönster. Ha!
2. Jag fick över 1 timmes övertid, fast jag inte uppskatta det då, dock gör jag det nu och desto mer den 25:e. Hey, kapitalistsvinsanna.
3. Jag har äntligen vunnit auktionen, med fusk dock och snart är klänningen min min min !
4. Min pärla till världens bästa Malin har offrat sin vardag för att sy en alldeles egen kjol till moi. Förstår ni att jag är happy.. Hon har by the waaay grym smak.
5. Hultsfred närmar sig med stormsteg och tro det eller ej MUSTASCH har spelning på LÖRDAGEN! HA !
6. Var nere och kollade på sommarshowen i Aulan. Min lillasyster, en av huvudrollen. Jag blev stolt så cyklade bums och införskaffade choklad till sötungen !


Ja, min dag. Fin dag.
Kärlek!


None

Ica.



Sötaste syster Ica - Fica.

Första dagen av resten av ditt liv.


Jag och tävlingar har aldrig gått ihop. Men jag fann dock en tävling på
Mogi's blogg som jag tycker verkligen ger någonting. Som kan vara nyttig och givande för alla människor. Som kanske väcker en tankeställare, en tävling som är ett litet steg mot en bättre värld att leva i helt enkelt. Mycket bra initativ!

Tävlingen går ut på att skriva ner 3 saker som Du kan göra för att bli en bättra medmänniska. Detta skriver du på din blogg, du länkar även till Mogi's blogg så att många som möjligt får chansen att delta en nyttig och givande tävling. Ju fler som deltar ju bättre är det såklart. Bra budskap ska föras vidare.

1. Länka till tävlingen i inlägget - så många som möjligt ska få chansen.
2. Skicka länken till [email protected]


Priset är en "Goodiebag a la Mogistyle".

Så hur ska jag bli en bättre medmänniska. Jag vet att jag skulle kunna ändra på många saker med mig själv. Jag ser mina brister och är väl medveten om dem, bara det är ett steg.
Dem tre huvudsakliga:
1. Uppskatta mer och gnäll mindre.  - Hey Sanna, humör smittar ner sig. Jag går förbi, uppskattar inte min familj så mycket som jag borde. Jag uppskattar inte min tillvaro, mina vänner, att jag är frisk, att jag har någonstans att bo, att jag har jobb, underbara syskon osv... det som egentligen är det som betyder i livet. Sanna, även kallad klagomuren. Nu får jag allt ta tag i det på riktigt. Att vara en gnällspik är inte så rockigt! Man ska aldrig ta någonting för givet medmänniskor!
2. "Behandla andra som du vill bli behandlad själv". Det klassiska. Men shit vad rätt det är. Något att jobba på Fröken Blomgren.

3. Döm inte på förhand. Detta är jag bäst på (och många andra.) Det  är sjukt att man skapar sig en helt fel bild. Man föraktar en människa som aldrig pratat med eller kanske tom aldrig träffat. Kanske bara för att personen i fråga klär sig annorlunda eller ser annorlunda ut. Bryter på ett främmande språk, fattig, rik, jaa you name it. Fel! Fel! Fel! Fruktansvärt  jävla fel. Fördomar för aldrig något gott med sig.

Goodiebag 2 är myckte tilltalande. ; )



Gör som mig, punkta ner 3 saker du kan förändra och jobba på det. Du ska se att människorna runt om dig kommer behandla dig på ett bättre sätt.


Mer kärlek.



Försov.

Veckan:


[   ] Jobba.
[   ] Städa.
[   ] Packa upp.
[   ] Tvätta.
[   ] Komma igång med löpträningen igen. Hoppas på att benen mår bättre.
[   ] Träffa Snygghansson.
[   ] Söka jobbet.
[   ] Se till att jag får tag på the fabolous dress.
[   ] Tisdagkväll kolla på Sommarshown, lillasyster huvudroll.
[   ] Boka midsommar. Idag (!).
[   ] Uppskatta mer och klaga mindre.

Uppd. senare ett tävlingsbidrag.

Mer kärlek.


Mustasch.


Helt fruktansvärt crazy, galet, otroligt. Ja kalla det vad du vill med Mustasch kommer till Hultsfred! Jag tappade hakan ner i knät när jag hörde detta. Det är helt wunderbart ju! : D Får hålla alla tummarna nu på att dem inte kommer ha sin spelning på torsdagen. Då dööör jag.

Påtal om annat, minns ni den här dokusåpan som gick för ja.. kanske 3 år sedan. "Sveriges sämsta bilförare". Uppfinner någon någongång dokusåpan "Sveriges patetiska personal" ska jag vara först framme vid den gula postlådan med en anmälan av Rörvikspersonal. Det är skrattretande. Och eftersom vi på jabo som har haft oturen att hamna på kontoret i Tranemo och inte i Ambjörnarp har naturligt fått turen att dela matsal med dem ! Jag är så sjukligt trött, på dem medelåldersdamerna med slingade hår och en halv foundationburk i ansiktet. Deras ständiga försök att bryta tystnaden med att diskutera Idol, Talang eller något annat meningslöst som redan är ganska sönderpratat. Förra veckan blev jag dock förvånad, när jag närmade mig matsalen hörde jag en ivrig disussion, när jag sedan dunstade ner vid bordet efter ha blivit granskad av 5 små nyfikna huvud förstod jag vad den ivriga diskussion handlade om. Sopsortering! Japp. Så spännande har jag på mina lunchraster. Efter att jag kastat i mig min mat avlägsnar jag mig från Rörviks lokaler. Utan ha lärt mig någonting alls.

En äkta sanna-låt.



Hej, ni som alltid har klagat på min musiksmak. Här kommer en till !

Bara vara.



Kallt är det. Det är bara att inse faktum. Men det gör mig inte så mycket. Mycket bättre att det regnar när man jobbar än att det är strålande solsken. Dock lider jag med dem glada studenterna i Ulricehamn som idag har studentbal. Kallt, Kallt!
Idag är min sida tom i kalendern. Ovanligt men uppskattat. För träna får jag inte heller göra på 2 veckor. Så därför ska jag bara vara. När jag stämplat ut här, om ungeför 10 minuter ska jag trampa hem och ta en lång härlig, värmande dusch. Sedan platta mitt hår, mycket och länge :), kladda in mig i min nya body butter med doft av Brazil Nut, kanske en facemask, och laga god mat. Sedan ska det avverkas olagligt många avsnitt av Grey's Anatomy. 
... Och såklart ska det drömmas, planneras och bara längta till min Asienresa som väntar på mig :).

Igår var jag en sväng i Ulricehamn. Hos familjen Hansson på Pinjegatan. Nybyggd och fräsch villa har dem smällt upp. Mycket, Mycket elegant. :D Frida var färsk på svensk mark och brunare än någonsin. Tror inte jag insett förrän igår hur mycket jag saknat fröken Hansson. Vi är väldigt lika personer,  på många plan. Både positiva och negativa bör tilläggas. Haha. Mycket kärt återseende med andra ord. Vi hade mycket att berätta för varanndra eftersom vi inte setts på ett halvår. Hon har ju varit ute på en helt oförglömglig resa och jag har ju vart och latjat i Norge. Det blev promenad, ICAbesök, delicat mat, kollade på massa kort, pratade minnen, diskuterade planer m.m. Oslagbart!  


Klem!

image163
Fröken Hansson gillar Kiwi, I Aussie skulle jag gissa?

Memorera mera.






"Det spelar ingen roll hur mycket nåt skadar oss,
ibland gör det mer ont att släppa taget."

/ Grey's Anatomy.

Jag spårar en aning.




Ett klipp till Älexändra, så här på Fredagseftermiddagen !
Jerka är lamm-meeeaaat, baby!



image162

Försent?



En låt som präglat min dag idag. Idag Fredag.

Du säger; har du tändstickor?
Ja tillräckligt om du vill bränna ner Stockholm.
Och har du vin & sprit
så det räcker att få hela fjärden full av sorger
Allt är försent, försent för vin försent för kärlek ren som snö.
inatt finns ingen väg tillbaks.

/ H å k a n  H e l l s t r ö m.

Tips!






Bli medlem på bloggkoll.se . Där kan du sedan lägga till alla dina favoritbloggar och kan på så sätt hålla reda på när det kommer nya inlägg!

Ha en fortsatt bra dag!

15 år igen.

image2707
Var jag 15 år, skulle fylla 16. Gjorde slutspurten på högstadiet och hade Time of my life. Det plannerades inför den grymma 9:ornas revy och självklart avslutningen. 9 år på Tranäng skulle snart vara till ända. Jag festade mer än normalt. Började umgås en hel del med Malin Nilsson. Var allmänt skoltrött och frånvarande. Fjortis var bara mitt förnamn. Det var posande framför webbkamera, Lunarstorm, X-cider, Fritidskort, impulsfester och de ständiga Svenljunga- och Boråsfesterna. Dessutom hade jag en helt crazy sommar framför mig.

image2708
Var jag 17, skulle fylla 18. Skulle snart lämna det tunga andraåret på gymnasiet. Jag var nästan exakt på dagen i Sthlm och tävlade i SM av Ung företagsamhet. Var en hektisk tid med mycket med företaget, uppsatser, nationella prov, prov m.m.

image2709
Hade jag precis börjat jobba på Jabo. Visste inte riktigt var jag befann mig i livet. Visste inte vad jag ville med mig själv och med min framtid. Letade lägenhet för fullt.

image2710
Bodde jag i Norge, Oslo. Arbetade på H&M och var allmänt stolt över mig själv för att jag brytit mig loss på egen hand. Lärde mig en hel del under tiden och lärde känna många underbara själar. Alex och Hanna bla.  

image2711
Jobbade jag 7:30 - 17:15. Var nere och införskaffade nya skor. Cyklade förbi mamma och pappa för att säga hej. Cyklade därefter till Limmared och hem igen. Handlade mat, laga mat och kolla på film. Sedan blev det kudden.

image2712
Fredag : D. Jobb, Cykeltur och middag hos päronen.

image2713
Bor jag i Halmstad. Jobbar och ser framemot att börja plugga till hösten. Jag är en mindre och en bättre människa och förtjänar mina vänner.

Black.


Sitter på jobbet nu. Skönt med torsdag för imorgon är det Fredag. Vilket betyder att det är veckans bästa dag. Förhoppningvis jobbar jag bara fram till lunch om det inte blir övertid, vilket det i och för sig har varit gott om det sista. Men men, det slår aldrig fel då det är den 25:e
Som jag nämde i det föregående inlägg har jag gått och fått benhinneinflammation. Lagom kul nu när jag äntligen har kommit igång med löpningen seriöst. Tjejmilen är närme än jag tror och jag ska bestämt få en grym tid. Kanske beror benhinneinflammationen på att jag gått ut för hårt i början. Illa Sanna! Var i alla fall nere och införskaffade nya, bättre skor igår. Frågan är bara när jag får använda dem. Är det illa får jag inte träna på 3 lååånga veckor. Blööö!! Så får bli bästa kompis med cykeln igen. Limmared och Ambjörnarp kommer få skymta mig nu en hel del.

Well, Well. Uppdaterar er sedan. Kommer bli en lång dag idag. Då jag varit effektiv och gjort klart det mesta redan.

.



Hej frustrationen !
Åkt på Benhinneinflammation, ingen träning för mig inte :  /
Bluurp..

Little dysfunk you.

Helgen i Halmstad var alldeles förträffligt. En kombination av världens bästa J och grymt sommarväder. Mer eller mindre. Oslagbart. Susade ner i lördagsmorse, tidigt för att hinna pressa så mycket och så länge som möjligt, såklart. Brände mig en aning. Precis som resten av Sveriges befolkning. I alla fall. När dagens soltimmar ledde mot sitt slut kasta jag in handduken (bokstavligt talat) och matlagning stod på schemat. Supergott! Med ett par cider senare och en härlig sommardrink bar det av in till stan för att möta upp Sandra och Lisa. Blev en snabbvisit hos Sandra och sedan fick det bli Bulls. Hur somrigt är det inte ? En fullproppad uteservering, ljummen värme i luften och med en kall päroncider i handen?  Även FinaTina hade hittat till Halmstad och med en kort chitchat med henne begav J & jag oss till Mårtenssons. Men till vår besvikelse var vi för unga enligt vakten, vilket vi inte ville acceptera. Dock inte mycket till val, vi fick vända på klacken och bege oss till Moon. Vilket var roligare föregående gång. Men ändå, Kvällen slutade med att J och jag stapplade hem, onda fötter och trötta ögon kom Josse och plockade upp oss vid Östraskans. Söndagen spenderades på Tylösand ihop med Danielle, Nisse och co. Efter ett par timmar på beachen skulle Nisse iväg på Kalas och jag kände mig körduglig. Svängde förbi J som jobbade för att säga Hejdå och prata av mig lite. Sedan lämnade jag Halmstad. Dock var jag inte ensam om det. En väg som känns lång, blev längre. Alla med husvagn valde att lämna Sommarstaden samtidigt som mig. 

Människor förändras, jag vet. Vissa förändras inte alltid till det bättre. Synd! Men nu är jag väl medveten om vem du/ni har blivit och ja, samtidigt som det känns tråkigt så känns det som en lättnad. En person mindre att bry sig om. En person mindre att sakna. Tack för att du visa det.

Förövrigt ; Finito.





Ark - Little dysfunk you.

Påtagligt.



Tell me why you're crying miss America?

Ät fett och socker tills du spyr.


Nämn något som gjorde dig glad igår: Fina sms och ett underbart väder.
Vad gjorde du kl 08 imorse: Skrev ett tungt Norgelass med 11CMR!!
Vad gjorde du för 15 min sedan: Läste aftonbladet.
Det sista du sa högt: "En fängelsehåla från Medeltiden hade vart bättre" läste innantill från aftonbladet.
Det senaste någon sa till dig: Då lärde vi oss någonting idag också.
Vad har du druckit idag: Vatten, alltid vatten.
Vad var det senaste du åt: Banan.
Vad var det senaste du köpte: Färska champinoner till min sallad igårkväll.
Vad är det för färg på din ytterdörr: Grön.
Vad är det för väder hos dig nu: Stekhett och sol! v
Godaste glassmaken:
Lakrits.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja.
Sover du tungt: Medvetslös.
Drömmer du mardrömmar: Nej, aldrig i princip.
Trivs du med ditt jobb: Ja, finally.
Favoritklädsel: Leggings och klänning.
Favoritlåt just nu: Those dancing days - Hitten.
Vad ser du om du tittar till höger: En karta över lastområdet.
Vad gör dig glad just nu: Att det blir grill med Linnsan ikväll : )
Vad ska du göra härnäst: Skriva papprena på G1.
Höger eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: På +sidan av neutral.
Favoritgodis: Choklad och Lakrits. Jag saknar er !
Kläder just nu: Mina låga converse, strumbyxor, kjol, linne och kofta.  
Sommarplaner: Hultsfred, Halmstad såklart, Smögen?, Sthlm, Magaluf, Malmöfestivalen, Tjejmilen m.m.
Hur många kuddar sover du med: 4.
Spelar du något instrument: Har spelat Fiol och piano när jag var yngre.
Morgon eller nattmänniska: Nattmänniska helt klart.
Vad är viktigast för dig: Att må bra.
Är du kittlig: Sometimes.
Snarkar du: Nono.
Stjärntecken: Skytt.
Äckligaste insekten: Alla. Uack..
Stökigt eller välstädat: Organiserat kaos skulle jag vilja säga.
Längtar du mest efter just nu: Johanna och Halmstad. Helgen kommer bli bäst : )

Dumpa mig.



Ibland händer det. Man gör en minsta lilla grej, som egentligen är en värdslig sak.
Man vet att man gör helt fel. Att det strider mot ens principer men man gör det i alla fall.
Man blir helt varm, börjar kallsvettas. Man ser ingen ände på problemet och man vet att man
kommer göra det igen. Allt börjar snurra, det blir tungt att andas. 
Man kommer inte klara att stå emot. Man blir bara större och större och det
finns ingen hejd i hela världen. Jag vill skrika och slå sönder något. Jag bara hatar sig själv alldeles för mycket.
Min självförakt finns i sockret och jag stoppade precis i mig ännu lite mer.

image145

Västkustens tjejer är det bästa som finns.

Här kommer en fruktansvärt irriterande lista. Lång och meningslös.
Precis vad man kan definera denna arbetsdag. Lång och meningslös.


Vad är klockan just nu? 11:05
När gick du upp ur sängen i morse? 06:30
Vad har du ätit idag? 1 äpple, 1 päron, 1 banan och 2 brödskivor utan ngt på.
Vad har du på dig just nu? Svarta strumpbyxor, min nya klänning från asos.com och svart kofta.
Har du städat på ditt rum? Nej, borde verkligen göra det idag.
Dagens händelser? Jobba, ut och springa en runda, städa och Biblioteket.
Vad gjorde du igår? Jobb, träning, Mario Kart XD och film.
Vilken film såg du senast? Hälsoresan.
Den bästa filmen? Sthlm Boogie. Såklart!
Hur många fingrar har du? 10.
Flyter golfbollar? Ja.
Var är du just nu? På mitt kontor.
Är det någon annan i rummet? Naj.
Hur många signaler innan du svarar? Alldeles för många.
Skiter du ibland i att svara? Ja, det händer.
Har du en bokhylla? Ja.
Om ja, vad har du i den? Böcker, filmer, Magasin, Foton osv.
Vilken årstid är bäst?  Just nu känns det som sommaren är av en favorit.
Vilken dag är bäst? Fredagar/Lördagar.
Vad händer i sommar? Massvis av jobb, Hultsfred, Sthlm, Magaluf, Halmstad i mängder, Malmöfestivalen osv.
Vad såg du senast på tv? Sanningens ögonblick?
Favoritprogram? Desperate housewifes / Grey's Anatomy.
Vad köpte du senast? Cashewnötter igårkväll.
Skall du köpa nåt särskilt inför sommaren: Bikinin jag har blivit alldeles förälskad i.
Veckans roligaste:  huh ?
Veckans tråkigaste: Måndagsmorgonen.
Veckans dummaste: Allergier.
Ris, pasta eller potatis? Färskpotatis :D
Hus eller lägenhet? Hus!
Vara ihop eller singel? Beror på.
Skid- eller solsemester? Bådeoch.
Dusch eller badkar? Dusch. Badkar är bakteriefrodning AB.
Pussar eller kramar? En kram är mångsidig.
Vill du ha en snigel på ögat? Wtf?
Tom Cruise är: en skådespelare.
Vem är den bästa rapparen? Petter.
Tycker du det är skoj att svara på frågor? Tidsfördriv.
Hur mår du? Allmänt bra. Fruktansvärt uttråkad bara.
Vad är klockan nu? 11:19
Hur lång tid tog det att svara på alla frågor? 14 minuter


image160

Magaluf .


Förövrigt ; Halmstad i helgen. I lööööööve!

Fredagsmusik.



Veronica Maggio - Måndagsbarn

Bad day.



Visst känns det som om bitarna i mitt liv börjar en efter en att falla på plats.
Jag blir mer och mer säker på vad jag vill med mitt liv och vem jag är.
Mitt liv blir mer definerbart och jag trivs där jag är och jag har inte den strävan hela
tiden att jag vill bort någonannanstans och göra något annat. Jag trivs helt enkelt med min tillvaro
och skulle kunna tänka mig att ha det så ett tag. (Dock inte för alltid!)

Men vissa dagar så har man "sina dåliga dagar". Vardagen rycks upp. Det känns precis som om någon rycker tag i en och skakar ur en allt självförtroende och intalar mig att allt är faktiskt inte så bra som du tror. Försöker intala mig att jag lever i en illusion.
Sådana dagar då jag hatar mig själv lite mer än vanligt.
Allt känns oupnåligt och att det inte finns något ljus i tunneln. Det jag måste göra då är att ställa mig upp och bara fortsätta, även fast det är tungt så måste det gå.
Dåliga dagar kommer då och då. Så är det för alla(?).
När jag är med mina bästa känns det som om ni är för bra för mig. Jag förtjänar inte er. Äter jag något går jag upp 10kg. Ger mig någon kritik känns det som jag är världens sämsta. Hela världen granskar mig. Jag vill inte gå genom folksamlingar. Jag vill bara liksom försvinna. Ingen får se mig såhär.
Jag spenderar en stor dag framför spegeln och granskar mina valkar, min äcklige hy i ansiktet, mitt sletna hår som borde klippas förlängesedan, mina ben som är alldeles för stora, min dubbelhaka, mina äckliga händer, mina breda axlar.. osv. Jag känner mig ungefär som en dålig fejkkopia av en Gucciväska som någon köpt i Turkiet. 
Idag är en sådan dag.

image63