Falun.



Sitter nu och inväntar min kära far som ska köra mig till bussen som ska ta mig till Göteborg. Väskorna är äntligen färdigpackade. Blev hela 3 stycken proppfulla! Hur jag ska bära mig åt att få alla dessa tre med mig runt inne i Nordstan när jag ska panikhandla det sista på 20 minuter. Klockan 18.30 rullar vi vidare mot Falun.

Idag vakna jag någorlunda tidigt. Meningen var att jag skulle ha pluggat i några timmar idag. Vilket naturligtvis inte hanns med. Telefonen har ringt. Städning, diskning och besök av granne och lite smått panikpackning. Jag kommer ta med mig min dator så vi lär höras lite senare! PUSS




Gloria



Låten jag kan lyssna på om och om igen. Vecka efter vecka, dag efter dag.
Gloria - Montt Mardié


Fucking royal.



Hela dagen igår var det sittandes och liggandes ställning i min underbara säng framför Harry Potter-filmerna. Hur kan jag ha undvikit dessa filmer i alla dessa år? Dem var hur bra som helst!
Fast jag egentligen borde ha kommit 1 km längre med min inlämning så har jag inte gjort minsta lilla framsteg. Idag blir jag illa tvungen att bänka mig i x antal timmar för att stilla mitt dåliga samvete och min stress som kommer krypandes. Imorgon lär det inte bli mycket till studerande när det väntar packning och tågresa till Göteborg för att därefter packa mig in i en bil och färdas de 40 (?) milen till Falun! Kommer bli bananas! Ny miljö och nya människor är just precis vad jag behöver. Tranemo har gått mig på nerverna de sista dagarna. Dess inskränta människor och skitsnacket.  

Efter hemkomsten av mitt nyårsfirande i Dalarna lämnar jag landet. Även fast det kommer bli en tung resa ser jag ändå framemot det. På något sätt åker man hem, fast jag åker bort! Iaf - Overandout!



Nyår med bästa skärgården!


Tvåtusennio.

Snart har 2009 passerat. Utan att jag knappt hunnit blinka. Otroligt mycket har hänt, passerat framför mig och bakom mig. Mycket känslor, tankar, upplevelser men nu är det på tiden då det är dags att plocka ner året i små bitar, godbitarna och de mörka stunderna som har varit mest anmärkningsvärt nollnio. Plockas ner i små små bitar och arkiveras i min hjärnbank.

Julen har precis upplevts. Likt dem andra med familjen i Tranemo. En Thailandsresa med syster och Mamma, en oförglömlig midsommar på alla sätt och vis. Återigen en sommar på Jabo med ännu mer ansvar än tidigare år. Och min andra nollning i livet har avverkats den med mycket alkohol, nya människor och galna upptåg. Nya människor har dykt upp i mitt liv, vissa av betydelse andra inte. Fester har avverkats kanske alldeles för många eller för få? Vänner har gått och blivit föräldrar, förlovat sig, ovänner, fotbollsproffs, chefer, mer miserabla, mer ansvarsfulla och färdigutbildade. Men vi alla kan i alla fall enas om att vi har gått och blivit ett år äldre. Ett år äldre av erfarenheter och lärdom. Och jag hoppas att ni alla därute känner att 2009 gav er något värdefullt - precis som det gjorde för mig!



1. Gjorde du något i år som du inte gjort innan?  Åkte till Thailand, Insåg storheten med Spotify och ansökte till dokusåpa (för feg och banga ur).
2. Höll du några av dina nyårslöften? Nej, är dem till för att hållas?
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Ja.
4. Dog någon som stod dig nära? Ja.
5. Vilka länder besökte du? Sverige och Thailand.
6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010? Ja. Storstad!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Pass.
8. Vad var din största framgång 2009? Pass!
9. Största misstaget? Att jag stundtals är alldeles för naiv.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja, men säkerligen.
11. Bästa köpet? Min prada!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder och skor.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Fin sommar och fina vänner.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Rap das Armas, Sex on fire - Kings of Leon, When love takes over - David Guetta, Du lever bara en gång - Noice, Falling Down - Mustasch osv.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Lika.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Mer resor.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Tänkt och analyserat så förbannat mycket.
18. Hur tillbringar du julen? Med la familia i Tranemo.
19. Blev du kär i år? Nej.
20. Favoritprogram på TV? Ensam mamma söker.
21. Bästa boken du läste i år? Inte som andra döttrar.
22. Största musikaliska upptäckten? Melissa Horn.
24. Något du önskade dig och fick? Ny tv, ny dator och en oförglömlig sommar.
25. Något du önskade dig men inte fick? Ny stad, ny miljö och ett hus.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Pustande och bakfull på min soffa.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Mindre stress.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Det-jag-känner-för.
29. Vad fick dig att må bra? Att jag åstadkommer något med mitt liv.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Erik Grönwall. Baha!
31.Vem saknade du?
Alla mina fina som inte bor i Tranemo.
32. De bästa nya människorna du träffade? Fredrik Lindkvist bla.









Nollningen. Camilla, AnnaAnna och jag allra första dagen.