Fake.




Idag går allting emot mig. Jag blir så jäkla trött på det här. På mig själv.

Bildkälla


Söndag.




Sådär. Då var gymmet avklarat. Blev endast ett spinningpass. Känner mig lite småsjuk, får absolut inte bli sjuk nu! Nu är dusch och matlagning avklarat. Fisken ligger i magen och jag ska nu bänka mig vid tv för att kolla in "En annan del av köping" och Johan Falk-filmen. Med mig till tvn tar jag mina torkade aprikoser. Bästa nyttigaste godiset! PUSS


Praktfylla.



Som vanligt misslyckas jag totalt i köket. Skulle lite snabbt och lätt slänga ihop en brunch innan träningen. Qiunoasallad. Det hela slutade med att jag fick kassera den och välja ett äpple istället. Som vanligt. Äpplet smakade konstigt så det hela slutade med att jag i detta nu sitter och dricker färskpressad brämhultsjuice. Snart vankas det träning. Spinning och därefter träna mage och ben i gymparken! På något sätt försöka träna bort söndagsångesten. PUSS




Lördag 20:26



Stortjuter i detta nu. Mestandels för jag kollar på Pearl Harbor. Den filmen, den filmen. När dem kom tyckte jag det hela var överskattat. Det har gått ett par år och jag blir mer tagen än aldrig förr. Det är jag och Rosén ikväll. Och Pearl Harbor. Och inte kan man låta bli att bli sentimental. Dra igång några gamla godingar som väcker massa fina men även starka minnen. Min lördagkväll, hur är din?


Överskattat.



Ibland är man allt lagom tragisk. Lördag. Dagens träning är avklarad och nu sitter jag hemma igen. Tristessen är mer än påtaglig. Planer för kvällen existerar inte. Jag ska därför sitta i min ensamhet hemma, framför tvn. Inget socker får förtäras. Dessutom är jag korthårig igen. Mitt svall har jag plockat bort och jag känner mig för tillfället galet ful. Låt tiden gå fort till jag ska Maria, min frisör. Låt tiden gå fort till det blir värme och sol. PUSS


Still royal.




Nu drar jag till gymmet innan jag avlider av tristess. PUSS


Somklippochskurenurveckorevyn.



Sängdags nu men först ska jag kasta in ett inlägg. Dagen idag har bestått av plugg nere på biblioteket med min projektgrupp. Därefter bar det iväg till gymmet för att värva ytterligare en medlem, denna gång Anna. Vi bokade upp oss på kvällens pass av Step up. Var som vanligt galet kul och tungt. Precis som träning är och ska vara ! Imorgonbitti vankas det 2 timmar i gymmet med min PT Charlotta : ) Då vi ska sätta ihop ett program så jag kan och ska genomföra mina mål. Sedan på kvällen vankad Spinning/Styrka. Ingen broms i nerförsbacken!




VAD GJORDE DU FÖR 10ÅR SEDAN?  Var 12 år. Gick mitt sjätte år på tranängskolan. Tränade gymnastik, spelade piano och var fortfarande galet den oskyldiga försiktighetsministern.
VAD GJORDE DU FÖR 1ÅR SEDAN?  Befann mig i Thailand, Patong Beach med mamma och min syster Jennie. Lappade sol maniskt, drack goda drinkar och tog vara på tiden.
FEM SNACKS DU GILLAR: Cashewnötter, Chilinötter, Pistagenötter, popcorn och blomkål.
FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN PÅ UTANTILL: Leva livet - Gyllene Tider, Trubaduren - Magnus Uggla, Jag vet att du vill ha mig - Kobojsarna, En del av mitt hjärta - Tomas Ledin. Svensk sommar!
FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR: Bygga mig ett stort vitt hus på klipporna vid havet, Spendera alldeles för många månader i solen, Köpa mig ett par nya bröst, frossa i kläder och skor och säkra mina (kanske) kommande kids framtid.
FEM DÅLIGA VANOR: Dramaqueen, Odiciplinerad, Rädd för mycket (läs: allt!) , Bortskämd och Nyfiken.
FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA: Nätshoppa, Dricka rosé i solen, Lyssna på hög musik, Köra bil och Lappa sol. 
Hur bor du: I min lilla vita lägenhet på Byns Väg i Tranemo.
Brukar du hålla tider: Tidsoptimisten själv.
Kan du laga mat: Nej. Verkligen inte.
Vad jobbar du med: Som butikspersonal på Lager 157 när jag inte studerar.
Vad har du på dig: Linne och trosor.
Hade du en bra kväll igår: Närbäddad i soffan med Paradise Hotel, så ja!
Ditt senaste inköp var: Grönsaker och frukt.
Vad dricker du på morgonen: Vatten, alltid vatten.
Sov du i din säng i natt: Ja.
Vad hade du sönder senast:Mitt solpuder jag tappa i badrumsgolvet varav en följande svordom.
När gjorde du senast något riktigt dumt: När jag låste ute mig utan skor.
Vad irriterar dig: Bussbyten, Reklampauser, Spotifyreklam, Översittare och Inspelat skratt i amerikanska komediserier.
Intressen: Politik, Pengar, Nätshopping, Galej och Umgås.
Vem kramade du sist: Gamla söta lilla tantMimmi i Finland.
Vem ringde du till senast: Fredrik.
Vem ringde dig senast: Fredrik.
Vad står i ditt senaste sms i inkorgen: "Ok." Av min lillasyster.
Vad står i ditt senaste sms i skickat: "Nej min är också borta, tror den blev kvar i Finland" till min lillasyster.
Vad drack du senast: Vatten.
Vill du ha barn: Na kanske.
Längtar du till din nästa födelsedag: Javisst.
Har du rakat dina ben: Ja.
Är du sugen på något nu: Sova sig lite i sängen.
Hur många koppar kaffe blir de per dag: Noll, zero. Det händer inte att jag dricker kaffe.
Använder du hudkräm: Ja, men självklart.
Attraheras du av män med skägg: Attraheras och attraheras?
Brukar du baka: Aldrig.
Röstade du i de senaste valet: Ja, men självklart. Gjorde inte du?!
Har du någon fobi: Thailändska fängelser - dessa ständiga madrömmar, Att sätta i halsen, Trånga utrymmen och Bakterier.
Är du nöjd med ditt liv: Nöjd och nöjd, kan alltid bli bättre.
Vilken låt lyssnade du senast på: IQ med Magnus Uggla. haha.
Vad är de äckligaste du vet: Inget jag tänka ägna några tankar på nu.

 


Bilder från ett kall och vintrigt Finland.
Bilder tagna av Lillasyster Erica. ericasofiie.blogg.se








Hysteriskt roligt.






Nu är Sanna på svensk mark igen. Vilket egentligen kunde kvittat. Finland är det bästa landet helt klart och jag hade inte något större lust till att åka hem. Även fast det vankades begravning och 30 minusgrader överlevde jag och är fast besluten om att OM Finland hade haft kungligheter hade jag blivit kvar.
Just nu sitter jag i min säng, (fortfarande!) och kollar på klipp av Nils. Hysterisk rolig kille, synd att Blondinbella hitta honom före mig. KLEM






Denbästamedicinerärsångersomdenna.



Äntligen är vi påväg till sthlm. Bara en sådär 2 timmar efter planeringen. Som vanligt i familjen Blomgren. Det skulle bara inhandlas lite nya kläder, göra bankärenden, besöka apoteket och glömma mediciner hemma innan vi kunde komma iväg. Vi har nu kommit så långt som Ljungsarp (2 mil från Tranemo) och jag och Erica sitter redan med hörlurar och varsin dator. Jag bloggandes och hon kollar på film. Redigt sociala. Dessutom är jag galet trött när jag somna så sent som 05.00 imorse. Men det ska jag allt råda bot på nu när jag blir sittandes i bilen x antal timmar.
Mitt internet kommer inte fungera i Finland  så lär bli dålig uppdatering. Men hare fint!







Grymt skabbiga bilder på mig, men nu är jag officiellt mörkhårig!


Eatmelikerawsushi.



Tiden bara rinner iväg. Hade bestämt mig för att bänka mig här vid datorn till klockan 03.00 inatt. Skrivbordet är överbelamrat med böcker, artiklar, mappar, saftglas och diverse andra onödiga prylar. Skrivandet går väl i ärlighetens namn sådär. Men dötiden kommer existera i Finland så ger det en chans en annan dag, i grannlandet. Om jag bara kunde förtränga stressen.
På något sätt ska det bli skönt att komma bort härifrån. På något sätt reser jag iväg men ändå hem. Turen till Stockholm, båtresan och andas finsk luft ska bli fantastiskt. Dock är Fredagen en betyngande dag och jag försöker in i det sista att förtränga att den snart är här.

Ikväll har jag även avverkat ett av mina nyårslöften. Två kvar. En förändring ingen kan missa. Jag visar er imorgon! Gonatt sötnötar!



Inspiration och galet bra bloggerska.
rikauteliggare.devote.se


Tvånollettnoll.



Nyår har avverkats. I Falun. Fantastiska Falun. Och sen vilka underbaringar till människor som bor där! Långbord med god mat, massvis av studenter på lyxiga studenthem, frysa benen av sig 25 minusgrader, Etage och efterfester med hamstrar och brända händer. Bästa nyåret på länge. Jag fick tyvärr inte med mig mängden snö hem men ett oförglömligt nyår och nya kontakter. Och för att inte glömma ond höft, något extrakilo och ett intresse för alkohollistvin.






Påväg till festen. Jag gör ful min vid återvinningscentralen i väntan på taxi.

Ted och Johan.



Man firar nyår för Ted fyller år.



Fina Malin.



Mikael Dahl. Har förmågan att snacka omkull vilken karl som helst.

Jag gör ful min Kasern.






Melodikryss på hemvägen.



Bilder lånade av:
malinokristina.blogg.se