I väntan från grönt till gult.

Har du pojkvän/flickvän? Nej.
Är du kär? Na.
Hur tidigt stiger du upp? Vardagar 06:30. Helger sover jag så länge jag har möjlighet till.
Vem/vilka vet mest om dig? Frida, Johanna och Mamma.
Gillar du att slåss? Nej.  
Vad ska du göra ikväll? Ta en promenad och kolla posten hos mamma och pappa. Sedan blir det en lång dusch med ansiktsmask, hårinpackning, peeling, you name it. Därefter film och mat.
Har du utländska föräldrar? Mamma är finsk.
Var har du ont? I benhinnorna.
Är du bra på att måla? Na, vågar jag inte påstå!
Vem kramade du senast? Frida.
Vad längtar du till? Eftermiddag och Mallis såklart!
Sparare eller slösare? Slösare, slösare och åter slösare.
Bio eller promenad? Bio i sällskap, promenad ensam.
Är du kittlig? Ja.
Rädd för insekter? Inte rädd precis, snarare äcklad.
Anser du att du är stark? Jag är pinsamt svag.
Nämn något som gjorde dig glad igår: Alla underbaringar.
Vad gjorde du kl 8 i morse? Satt här vid datorn och jobbade.
Vad har du druckit idag? Vatten.
Vad var det senaste du åt? Ett äpple som smakade vatten. Jag blev äcklad och slängde det.
Vad var det senaste du köpte? Köpte och köpte, hyrde film igår.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja.
Favoritklädsel? Leggings, raggsockar och en stor varm tröja.
Vad gör dig glad just nu? Tanken på mina underbaringar.
Höger- eller vänsterhänt: Höger.
Humör just nu: En aning loj.
Sommarplaner: Jobbar ju större delen av sommaren. Men mallis på lörtag, Malmöfestivalen i Augusti, Sthlm och kärt återseende av Alex och Bea, After beachen på tylö om två veckor, Måndagsklubben och massa mer Halmstad såklart.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Läsa tankar.
Gillar du att sjunga? Borde inte gilla det. Haha.
Vad längtar du mest efter just nu? Sol, bad och massa dig!


Om du ändå förstod.



Åter en helg avverkad. Åter måndag. Åter regn en sommardag.
En helg av passerat. En ganska konstig helg på alla sätt och vis. Det positiva övervägde det negativa och jag är faktiskt nöjd. Fredagen började med jobb, såklart. Jag var som alltid sist på jobbet men lämnade först. Klar redan vid frukost, börjar bli en vana. Vid elva uttryckte jag mig ganska tydligt: "Jag känner att jag inte gör någon nytta" vilket resulterade i att jag fick smita hem. Klockan 2 drog jag och Sofie till Gällstad. David prackade på mig en massa jeans han tyckte jag skulle prova, men kräsen som jag är, blev det inga Jeans. Men(!) dock en tröja och två tunikor. Därefter tog jag och Sofie röda faran till Borås och mötte upp Malin för fortsatt jakt på lycka. Jag fann en bikini vilket kanske inte resulterade i ren lycka då jag inte kan förstå hur jag ska kunna visa mig i bikini, men det är ett senare problem? eller? Hem i alla fall. Laga mat, raste Neo och därefter blev det Tacos med Malin, Fredrik, Sofie och Frida. Och såklart S.O.S Sällskapsresan. Efter det trevliga sällskapets hemgång gick jag och Frida och kojsa. Sjukligt trött som jag alltid är somnade jag på stört och märkte inte det långa telefonsamtalet med Herr Gillberg. Nej då?! Medvetslös var det i alla fall.
Lördagsmorgon, lyckan infinner sig. Stressen och kampen med klockan existerar inte och man kan äta frukost mycket och länge. Annat än vardag, ingen frukost och ständig stress. Dock blev det ändå, mot min förmodan (Tidsoptimist = Sanna)  en intensiv morgon med dusch, packning och systemet sedan bar det av. En bilresa fylld med fortkörning, Kobojsarna och Balimuuuuusic. Väl nere i halmstad blev det panikköp av kläder, en kjol på Gina jag egentligen inte ville ha och heller inte använde. Lasta av packningen hos Malin och Josef, lite Thai och sedan stressa ut till Tylö för en galen, ja en helt cräääzi after beach. Dödligt kul hade vi och Sommaren visade verkligen sin bästa sida. Efter after beachen skulle Erik "bath in have", jotack. Efter barnet hade lekt av sig lite åkte vi tillbaka till stan för att kirra en någolunda outfit för kvällningen. Jag spåra en aning, som händer alldeles för ofta nowadays och var lagom laddad när mörkret började falla. Efter faktisk jävligt många om och men, begav vi oss till Herr Peter Boman på förfest, mycket trevlig då självklart Johanna förgyllde förfesten med sin närvaro. Som jag alltid säger, alldeles för sällan !
Som sagt, en mycket trevlig förfest, men underbara människor blev senare på kvällningen en taxiresa in till centrum och slutade Bulls/Moon/Bulls. Och konstigt nog fick vi Hällregn och dyngsur Sanna och en ännu mer dyngsur Rasmus och Dragan. Kvällen slutade inte hos Peter på efterfest som plannerat, så efter intagningen av synd gick vi hem och sov.
Söndagmorgon vaknar jag av livet utanför gatan, därefter samtal och inser att söndagsångesten är enorm. Upp för att bli människa är enda medicinen. Vi traskar till Hemköp, inhandlar frukost och åker ut till dem hungriga killarna och Sofie, väl ute på östra kunde man skratta och diskutera gårdagen, softa på solsängen och bara vara. Underbara människor som sagt. Eftermiddagen i Halmstad fick bli mat på Harrys sen begav vi oss hem, blev film med Jennie och Frida. Bra slut på helgen helt enkelt.

Tack Frida för att du är som jag och alltid förstår. Och såklart Johanna. Världens finaste människa man kan hitta. ♥





"Det spelar ingen roll hur mycket nåt skadar oss,
ibland gör det mer ont att släppa taget."

/ Grey's Anatomy.




 

(Bilder kommer.)
 

After beach.



Fredag idag. Underjävlabart. Har börat bli bortskämd med kortveckor. Förra veckan 4 dagar, denna veckan, 4 dagar. Men nu är det bara en vecka kvar till Mallis. Sofo! Så även ifall nästa vecka är en hel vecka och känns ganska tung just nu så kommer den gå rätt smärtfri. Sista veckan innan semestern. : D
Klickat hem lite oljor och stift från Nelly.se. Så ska väl överleva en vecka nere på Maggan med.
Dessutom har jag bestämt mig för att bli medlem på hälsoborgen här i Tranemo. Helst hade jag vart ute och sprungit och tränat på egen hand, men när benen inte vill få det bli spinningcykeln istället. Skönt att komma igång med träningen igen. Får hoppas att benhinnena läker någon jäkla gång bara.
Nej nu ska jag ta och packa ihop mina grejer och gå hem. Gällstad idag med Sofie och Malin. Sedan tacokväll med minafina! Imorgon väntar Halmstad och after beachen-premiären. Loveli!

By the way, tack kicki-licki för inlägget. Haha jag är rädd för att det stämmer alldeles för bra !



Bakteriefrodning AB.



Erik och Rasmus kläckte ur sig något ganska lustigt i helgen. "Sanna är du sånhär, bakterierädd?". Erik grundade påstående bla. på att jag nästintill förbrukade en hel förpackning av avsminkningsservetter. (By the way, skitbra) Då skrattade jag mest åt det. Senare på kvällen fick dem vatten på sin kvarn då vi satt i korridoren på scandic. Jag kläckte då ur mig att jag tycker badkar är bakteriefrodning AB. Inget mer med det. Men när jag kommer på mig själv på jobbet att torka av min telefonlur med post-itlappar för jag tycker luren är äcklig så kan man börja undra?

Behöver jag säga nåt mer ?


Klonad?



Ärftligt, Genetiskt eller har miljön påverkan. Sånt där är faktiskt ganska intressant. Själv förstår jag inte alls vem jag är lik. Jag och min syster Jennie, anser jag är som dag och natt. Hon är mörk, jag är ljus. Hon är naturare, jag är samhällare. Hon är tekniskt mycket smart, mig själv vågar jag inte ens kommentera. Hon är lugn, jag är snarare tvärtom. Hon är hushållig, grym på matlagning, bakning, hon städar jämt osv. Jag vet inte ens hur man kokar ägg. Hon är förhållandemänniska, jag är ett måndagsbarn. Hon är en Heino, jag är en Blomgren tydligen. För var dag som går blir vi mer och mer olika varanndra. Fick reda på häromdagen att mina kär far var precis likadan som jag när han var ung. Vilket jag har svårt att tro. Nu är han pedant, kalenderklottrare och äckligt envis. Vilket jag knappast inte är. Jag är en människa som ständigt lever i ett kaos. Tar dagen som det kommer och bryr mig faktiskt inte så mycket om någonting. Jotack, jag har förändrats mycket. När skolan var en del av mitt liv var jag en ständig kalenderklottrare, läste mig till sömns osv. Men nu har jag snarare blivit förslappad, och på veckorna går jag mer som en zombie. Helgerna är faktiskt livet. Men hey, jag är faktiskt så jävla happy som jag har det nu. Skiter i det mesta, tar det som det kommer, lever med mottot "Allting löser sig" och spårar som aldrig förr.

Bra dag!


Sisters.

Lista från Måhlinen.
Hur svarar du i telefon?
aa, hallo.. eller tjaaaa!
Ringer det mycket till dig? I veckoslutet, ja!
Ringer du mycket? Ja, men sms:ar mer.
Vem ringde du senast? Farmor.
Hur mycket pengar har du? Mer än jag räknat med. :)
Antal timmar sömn inatt? 6 timmar.
Sov du hemma hos dig inatt? Ja.
Vem vet mest om dig? Frida och Mamma.
Vem vet du mest om? Oj, Linn eller Frida kanske?
Vad ser du fram emot? Helgen, och Mallis såklart.
Vad vill du ha just nu? Helg.
Vem längtar du mest efter? Ingen.
Vem vill du helst slippa? Självförakten.
Vilken buss åker du oftast? Åker inte buss ofta. I princip aldrig.
Vilken årstid är det nu? Sommar ffs.
Anser du dig själv snygg? Nej.
Vilken är den maffigaste presenten du gett bort? My heart, I guess.
Har du varit kär? Ja.
Är du en bra partner? -
Har någon varit otrogen mot dig?
Äh..
Har någon varit otrogen mot någon , med dig? Jo.
Har du varit otrogen? Nej.
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Jag säger väl som alla andra, "Jag raggar inte".
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Ja.
Vad åt du senast? En banan.
Är du polare med grannarna? Hälsar sådär lite ytligt.
Har du varit på ett party? Det har väl hänt ;)
Har du varit utomlands? Ja.
Var är dina syskon just nu? Erica i Kroatien, Linda i Malmö och Jennie någonstans i Tranemo.
Vilken tid gick du upp imorse? 06:30.
Vad gjorde du kl 2 inatt? Sov.
Vad ör det första du gör på morgonen? Snoozar länge och flera gånger om.
Vad ska du göra efter det här? Fortsätta att jobba, kanske knåpa ihop ytterligare ett blogginlägg.

Syster 3: Ika-Fika.


Syster 2: Jennie, med Neo och Diesel.



 


Syster1: Linda på Sweden Rock.

Fucking royal.



Tisdag är det. Imorgon är jag ledig. Skönt. Och eftersom mina kalmarplanner är nerlagda blir det en heldag i Götet. Utan att få med mig en Canon eos 350d hem. Även fast jag vill ha den så äckligt mycket  så får det vänta. Istället får det bli äckligt mycket nytt till la garderoba och kameran får flytta hem till mig efter Mallis. Så får det helt enkelt bli.

Nej nu lunch. Sedan efter lunchen tänkte jag ta tag i lite reklamationer.

Förövrigt ; Can't stop thinking about you.



Let the dreams come true.


Jag vet. Blogginlägg blir tråkigare x 10 om man inte har några bilder. Men min dator på jobbet är helt fuck up, det funkar inte helt enkelt att trycka dit some pictures. Och det är nästintill bara härifrån jag bloggar. Men får bli ändring på detta.

Påtal om ingeting. Människor i min närhet frågar mig hur jag orkar med att följa sjukt många bloggar, hur jag orkar blogga osv. Och det slog mig igår. Jag älskar att läsa bloggar, inte bara för att jag är nyfiken på andras liv, utan jag är helt fascinerad av meningsbyggnader, speciella ord och formuleringar. Jag bryr mig inte vad du har för "dagens outfit" eller hur perfekt din helg har varit egentligen. Nej, jag fascineras av ord. Jag är en sjuk människa jag vet.

Annars måste jag lägga av med mina uttryck. Jag har alldeles för många, och alla är inte rumsrena. Men en mening på 7 ord blir 14 när jag ständigt ska trycka in, "is the shit", "good shit", "living the dream", "lite så", "det är så vi jobbar" m.fl. som inte är värda att ta upp.

Förövrigt ; Idag lämnar päronen Sverige för en Eurotrip / Kroatien i 3 veckor. Kul för dem. Skönt för mig.

Midsommar'08.


Midsommar är över. Sommaren springer iväg. Regner forsätter ihärdigt. Svensk sommar.
Dock är det snart dags att för en veckas tid avverka en spansk sommar. Mallis väntar på mig.
Men, midsommar var galet bra. Falken blev lyckat även fast det var där man avverka sina midsommarfirande då man var sk minderårig. Hemmafest blev det. Good shit! Var verkligen på tiden. Midsommardagen fick mina fina infallet att dra till sommarstaden, Scandic. Blev som förra året. Jag slocka vid 12. Men fram tills dess var det galet bra. Hultsfred och Midsommar är värt att upplevas igen. .. Och ja. Mina Kalmarplanner är nerlagda. Jobbet är ett av dem bättre och många kunnat döda för, men finns så mycket annat här just nu. Som betyder mer.

Bilder kommer.

Men, vad hände där ?


Hultsfred'08 är över och det stör mig. Jag vill uppleva det igen. Längre och om och om igen. Längtar till nästa år . Hade jag haft semester hade jag tagit mitt pick och pack och susat upp till Arvikafestivalen. Men hey, jag har ju semester. Den enda veckan på hela året men då befinner jag mig på mallis. Jag får helt enkelt packa ner håkan, i såkallad Mp3 format. För utom honom tänker jag inte vara. Nej! Festivallivet is the shit som jag skulle vilja uttrycka det. Det är okej och spåra, man behöver inte känna sig ensam om man är knäppis, för det är vi alla där. I like!
Jag tänker inte dra en lång återberättelse av Hultsfred, för det gjorde
Skärgården så jävla bra. Klicka in, läs och njut systrar och bröder.

Nu, blicka framåt. Midsommar är på igång. Brukar vara bäst i test i fest enligt mig. Återstår att se. Men härligt gäng så tvivlar på något annat.

Förövrigt ; Jag drömmer om Kristian Anttila och körsbär.

...




Sjuk är jag . Men hey, jag måste vara på jobbet, för fattas redan så mycket folk pga. studenten och semester. Piss! Dessutom drar jag till Hultsfred imon. Påtal om annat är jag trött på att känna mig som en dålig kopia.

Förövrigt ; Mallis kommer bli förnedring på hög nivå. Fuck me!

Glädjeyra.


Det är inte bara Sverige, det är Sverige och Zlatan.
Helt cräääääzi.


SMS - konversation :

Sanna 22:22 2008-06-10:
Zlatan is the shit!

SnyggHansson 22:20 2008-06-10:
Han äger fy fan va ja ÄLSKAR honom :)

None


Räknar till 10.

Jag känner mig en aning stressad. Jag tuggar lite hårdare, lite fortfare. Jag är tankspridd, räknar i huvudet hur många saker jag måste göra. Osv Osv.. Därför för att lätta på stressen så blir det här en lista.

Måndag:
[   ] Jobbar 07:30 - 16:30
[   ] Cykla till klädstället, lämna tillbaka klänningen.
[   ] Apoteket innan klockan 18.
[   ] Posta iväg klänningen från HM som inte passa.
[   ] Promenad.
[   ] Handla foood.
[   ] Dusch.
[   ] Måste slocknat innan klockan 22.

Tisdag:
[   ] Upp med tuppen 04:00.
[   ] JolinaRea 06:00.
[   ] Jobb 08:30 - 16:30.
[   ] Sjön runt.
[   ] Fotboll!

Onsdag:
[   ] Jobb 08:30 - 16:30
[   ] Bleka slingor på little sis.
[   ] In till stan, införskaffning av nya solglasögon.
[   ] Limmared / Tranemo.

Torsdag:
[   ] Jobb 08:30 - 16:30
[   ] Införskaffning av solstol.
[   ] Systemet och införskaffning av svinar-vin.
[   ] Packa.
[   ] SOVA!

Hade önskat jag kunnat dra på mig löparskorna och springa av mig lite stress. Men benen vill inte och jag är äckligt trött på att vänta att det ska läka. Skulle visa Rasmus hur man hjula i lördagsnatt ungefär klockan 03:15. Det har satt sina spår. Haha !

How cute.



Uppdateringen på senaste tiden har varit skamlig. Men när solen lyser blir bloggtorkan ett faktum. Dessutom har det varit en hektisk långhelg, men hur underbar som helst. Min helg började i torsdags då jag la i en extra växel på jobbet och var klar med allt jag skulle göra på hela dagen redan klockan 10! Jäpp. Så vid lunchtid stämplade jag ut och trampade hem. Lappade sol i någon timma tills jag mötte upp Snygghansson, som inte kunde motså Sigges. En lyckad kväll med, Sofie, Linn och Frida på Sigges helt enkelt. Kvällen slutade hemma hos mig, Frida lagade en grym gourmetmiddag men stekta oliver och ägg. Haha. Och knäckebröd med kaviar, såklart!
Fredagmorgon vaknar jag av att det bankar och ringer på dörren, min första tanke "jag fixar det inte", så bestämmer för att ligga kvar. Kände mig inte på top för att visa min otroligt heta morgonrufs. Dock ville den ihärdiga dörrklockan inte tystna så jag drar mig ur sängen, men då hör jag hur någon försöker bryta sig in genom fönstret. Därefter ser jag en svart saab susa iväg på gatan. Huh ? tänkte jag. Detta visade sig senare vara Sofie och Gislavedspacket som ville lämna tillbaka min mobil. Och ja, där i fönstret låg min svarta lilla (faktiskt nya) pärla. Lustigt !
Cirkus 20 minuter senare förstod jag att, - nej jag klarar inte av att vara bakrädd på egen hand. Så kastar mig på telefonen och ringer ner Sofie. Vi packar ihop en väska och åker till en idyllisk badplats i Örsås (Ja, tro det eller ej) . Blev inget vidare med bad för min del då vattnet kryllade av fisk. Fisk ska ätas, finnas i akvarium men inte bredvid mig när jag simmar . Faktum! Efter många om och men, nere i vattnet var jag, men shit man kunde inte se botten, vilket kunde betyda att dem allra största fiskjävlarna rent teoretiskt sett kunde simma under mig just nu, jag kravlade mig därför upp på bryggan igen och hämta andan. Haha. Bara att konstatera, Chicken-me. Illa Sanna!

Väl hemma från sjön städade jag upp efter gårdagens bravader och sedan packade jag in mig i bilen för att susa ner till Päronen i Falkenberg. Plockade upp Sofie som även hon skulle ner till hennes päron. Blev dock ett snabbstopp i Svenljunga.
Lördagen var spikad och klar, lappa sol på Skrea och sedan utgång på troligtvis Bratt. Men hey, Impuls-Sanna visa sitt rätta jag. Min magkänsla sa till mig att det var alldeles för längesedan man festade i de Smålänndska skogarna (2dagar sedan) så efter de bästa soltimmarnas slut drog jag och Sofie hem till Jålens nya apartment i Gislaved där det vankades förfest med Guitar Hero 3. Sedan bar det av till Anderstorp. Galet trevligt faktiskt.
Söndagen vaknar Sanna upp på Ängsgatan 10A. Inser att det är Söndag och ångesten kommer krypandes. Men vad gjorde det, soltimmar fanns att plocka så efter att ha skjutsat hem Rasmus var vi åter i den röda faran påväg ner till Falkenberg.

Min helg, inte i korthet men ändå.
Sitter på jobbet nu, väntar på ytterligare en helg. Hultsfred står för dörren och jag är überlycklig.
Sömn måste vara prio 1 denna vecka. Hultsfred är för bra för att sova bort i helgen. Därför vore det bra att lagra några extra timmar denna veckan. Dock blir det tidigt uppstigning imorgon. 4 på morgonen. JolinaRea! Yääp!

Ha en fin dag allesammans.
Klem!