Dag 07 – Min bästa vän

Dem första 16 åren av mitt liv var jag drabbad av tunghäfta. Jag var så extremt blyg att det finns människor som säger till mig idag att dem aldrig hade hört mig prata. Fast vi var lika gamla, gick på samma skola och tränade i samma gymnastiklag.
Idag är det en fullständig totalvändning. Jag pratar för mycket, jag socialiserar mig med alla. Vare sig jag känner dem eller inte. Ibland får jag hejda mig själv, ibland är jag trött på mig själv och ibland blir det bara för mycket. Men det positiva med min totalvändning är att jag byggt upp ett väldigt stort kontaktnät. Viktiga personer, oviktiga personer, bekanta, nya vänner och återupptagit kontakter med gamla vänner och bekanta. Jag är en sådan person som idag lätt lär känna nya personer, om jag vill. Jag ska inte sticka under stol med att jag är enormt fördomsfull, jag dömer, hela tiden. Träffar jag på en människa som jag vid första anblick inte gillar, engagerar jag mig inte att lära känna denna person. Dåligt eller bra? Men sådan är jag.
Då jag träffar på en person som jag gillar, tycker om, så ser jag till att hålla kontakten. Jag låter inte fina människor glida ur händerna på mig utan jag värderar relationer med människor högt.
Jag är en sådan person som har haft turen att inte bara ha en bästa vän, utan flera. Det vore synd att bara nämna en, så jag vill gärna nämna flera, helst alla. Inte för att verka diplomatisk på något sätt utan för att jag inte kan klara mig utan någon av er. Men jag får helt enkelt välja ett ut ett urval, det blir de 3 personerna som påverkat mig som person på ett mycket bra sätt.




Linn Hessmer är den person som jag synkade bara halvt med under min gymnasietid. Efter gymnasiet förändrades detta och hon är den människa som stått mig allra närmast, någonsin. Vi rings, så gott som varje dag, ibland flera gånger om dagen. Utan henne är jag halv och hon har gett mig så mycket ovärderligt. Med Linn jag prata om allt, rakt av. Vi är alltid ärliga mot varandra och det tror jag är väldigt viktigt. Har vi något otalt, eller irriterar oss på varandra, håller vi det inte inne. Vi vädrar luften direkt sen är det över. Du är bäst<3
Malin Niklasson Även fast vi bor X mil från varandra. Även fast vi inte hörs i periodvis på mycket länge så har vi ett särskilt band som inte går att bryta. Jag har alltid roligt med Malin. Kan prata om allt och jag vet att hon alltid lyssnar. Med skärgården har jag aldrig tråkigt. Aldrig en trist stund. Jag vet att du är en människa jag alltid kommer att hålla kontakten med, även fast vi bor på varsin kontinent!
Johanna Olofsson är en vän jag känt i galet många år. Hon är en grymt fin människa, som ser en godhet hos alla människor. Hon besitter en trygghet och att hon aldrig skulle lämna en vän i sticket. Vi har haft våra bråk, slutat upp att vara vänner för något år men sedan hittat tillbaka till vänskapen. Jag hoppas innerligt att den består för alltid. Du är en fin människa, insida som utsida.

Jag & Linn. Klara & Mia.
Skärgården - vackra jävla människa!
Bästa, finaste Hannis.

Kommentarer
Postat av: Skärgården

Det här var det finaste jag har läst på evigheter.

Du är bland det finaste jag vet och så kommer det att förbli. Jag hoppas att en vacker och solig dag så bor vi nära varandra - helst med bara någon typ "pappvägg" emellan.



Du är mitt blonda frö med energi för oss alla!

Postat av: Johanna

Jag kan bara hålla med Malin, de va det finaste jag har läst på länge. Du är söt du Sanna vännen! Saknar dig och tycker det är mkt tråkigt att vi bor så långt ifrån varandra. Vi träffas alldeles för sällan nu för tiden. Men hoppas du flyttar närmare västkusten när du har pluggat klart :)



Kärlek från Johanna!

2010-12-16 @ 19:34:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback