090626M1


Fredag idag. Hurray! Och jag kan med all säkerhet skriva att detta inte är en vanlig fredag. Det är en fredag som kommer gå till historien. En fredag med en världsomfattande sorg. En fredag då världen miste en legend, Michael Jackson. Jag tänker inte lägga mer energi än så. Det gör media så bra. Men i alla fall. Tragiskt, tråkigt och chockerande.

Igår var det sommarens första Torsdagskväll i Borran. Sanna var självklart på plats, med fint sällskap av Kristina Ekerhed. State of Drama stod på scenen, kul! Jag brännde alldeles för mycket pengar. Bla på  smink från MakeUpStore, Jeans, klänning och nya skor. Jeansen är för stora, klänning ett panikköp (för den stundande lördagen), skorna alldeles för dyra. men hey, jag behåller allt ändå. För att jag kan.

Idag bär det av till Götet. Liseberg och Monki på priolistan. Även fast Metaltown lockar något enormt, kan jag stå emot. En härlig kväll med bästa sällskapet Linn och Skärgården. Det kan inte bli mer än rätt. Imorgon blir det bronzning på klipporna för att sedan sätta sig bakom ratten och tuta hemåt mot Dalstorp, Sigges och allt var det hör till. Bra helg!

Kommentarer
Postat av: Skärgården

YES! Det blir en bra kväll :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback